Canor Bende dün yaptım silik çıktı şimdi kana gidiyorum inşallah olumludur🙏🏻 Rabbim isteyen herkese versin
eyoli Lavinyaa8 Benim bildiğim 10 üzeri olunca gebelik oluyor ama olma ihtimali de var canım. Yarın mutlaka tekrarla testi. Daha çok yeni olabilir
esmerella37 Haticecebrail21 ayy benmde oyle normalde yok ama yukarı asagı bıraz dkkatli bakarsam goruyordum acaba varmıdır 🥹
esmerella37 Htccprz bnmde oyle benden baskası gıremiyor boyle asırı dkkatli bakarsam gorebliyorum sizce varmıdır ?
Htccprz esmerella37 var ya da yol diyemem görmeden,testi tekrarlamaniz mümkünse yeniden deneyin ve yazın merak ettim 🌸🌸
Damla0207 esmerella37 hayıt tohumu var kullandınız mı herkes onu 1 ay içtikten sonra hamile okalıyomuş insllah rabbim sizede nasip eder 🙏🥰
ysmnkrc kuzeyinannesi- benim de 10,46 çıktı canım çarşamba günü verdim ve gebelik testim de silikti inşallah yükselmiştir 🙈
ysmnkrc 2prensesannesiiii resmen bana umut oldun şuan ben de böyle öğrendim canım ve 5 gün oldu bugün tekrar kan verdim inşallah yğkselmiştir 🥰
2prensesannesiiii ysmnkrc ay inşallah tebrik ederim 🥳 hayırlı sonuçlar olsun inşallah sağlıcakla artsın betan canım🥰🙏🏻
Bircanyavuz Damla0207 nasıl içiyorsunuz ben aldm ama hala kullanmadım hamile miyim gerçi bilmiyorum erken gebelik testi yaptım 3 gün önce hayalet çizgi vardı hala kan falan vermedim bekliyorum 3 günüm geçti bugün içsem zararı olurmu kizlarrrr
ysmnkrc 1ciftyesilgoz evet yaptım çok çok hayalet bir çizgi gördüm kaset kestte ışıkla baktığımda görünüyordu 🤷🏻♀️