Hemsure Moonlight_347 ilk oğlum 37+6 da pat diye geldi 😂 bundada 36 dan beri erken doğum riski heran olabilir dendi 🤦♀️ Bugün 39 olduk gelen giden yok bende sabırsızım birazda kaygılı nasıl gelecek nasıl olacak ne zaman gece mi gündüz mü 😂😂
Pelinakcn Moonlight_347 ay ne güzel darısı başıma 🙏🏻gözümü kapatıp açınca geçse zaman keşke, uygulamaya göre 61 gün var bizim 🥲
Moonlight_347 Hemsure aynen öyle ya bende aynı durumdayım belirsizlik çok zor Kasılmalarım oluyor ama düzensiz yalancı 😟 hem korku hem endişe hepsi bir arada
Hemsure Moonlight_347 bana da geliyor artık bi kıvrandırıyor geçiyor bakalım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip etsin 🙏🏻
Moonlight_347 Pelinakcn merak etme çabuk geçiyor zaman daha dün 8 hafta oldu dedigimi hatırlıyorum şimdi de günler kaldı 🥰
ruveyda3849 Benim de uygulamaya göre son 9 ama zorunlu sezaryen olacağım için son 3. Belirsizlik de zor tabi ama normal olsun ben de çok istiyordum.
Moonlight_347 ruveyda3849 Her şeyin hayırlısı olsun inşallah hakkında canım sıkma canını bebeğin de sende sağlıklı olun gerisi önemli değil. Ama belirsiz olarak beklemek daha da zor inan ki
ruveyda3849 Moonlight_347 Amin inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla kucaklarımıza alalım da hepsine razıyız. Annelik modu 😅
Moonlight_347 C_H_K05 düşünmemeye çalış son zamanlar daha da geçmiyor belirsizlik daha da zor her an dogurcam diyosun ama ne zaman
ruveyda3849 Moonlight_347 ilk günler dikişler baya zorluyor ama 4. Gün falan insan yavaş yavaş kendine geliyor. Şimdi 6. Günü iyiyim çok şükür. Darısı sana inşallah Rabbim hayırla kurtarsın ☺️