senayrtlk Nasılsınız kızlar nasıl hissediyorsunuz doğum belirtileriniz var mı🙈🤗 İlk gebeliğim nasıl ilerleyecek çok heyecanlıyım 🥲
Naznaz6224 senayrtlk valla 38+2 bebek kanala tam oturmamış 2 cm acıklık var cumartesiden berı nısan gelıyor
hacerrr_ Bende 38+5 oldum şu an ama hiç belirti yok,Açılma yok. Bebek tamamen kanala girmiş ama bakalım ne zaman gelmek isteyecek ☺️🙏
Umutaren Bizde 38+5 olduk yarın yani salı günü çatı muayenesi yapılacak geceleri uyuyamıyorum mide öz suyum agzima geliyor bebek hareket ediyor karnım sertleşiyor bi an önce doğurmak istiyorum
N_R Bende 38+5 oldum bugün alt karnimda çok fazla ağrı ve baskı oldu kanala girmemişti geçen haftaki kontrolde belki yeni yeni giriyordur hayırlısı sağ salim kucağımiza alalım ya ödem zorluyor beni de elimde çok ödem var ve uyuşma yapıyor 🤷🏻♀️🙃🌸
Umutaren N_R yaaa burda da aynıyız bende karpal tünel sendromu var elim uyuşuyo güçsüz şişe kapaklarını bile açamıyorum sinirler birbirine takiliyo ödemden oluyormuş dogurunca ödem atınca geçer dedi doktor☺️
hacerrr_ senayrtlk evett doktor bebek tamamen kanala girmiş görünce açıklığa bakalım dedi ama maalesef hiç yok. Cuma tekrar gidicez bakalım
Duygu__ 38+4 haftalık benimde sezeryan bebek makat geliş 2 Ağustosa gün verdi nasipse doğurcam herhalde 🫣😅
hacerrr_ NrcnGltkn 33. Haftada girmişti. Karnım ve özel bölgem çok ağrıyordu. Hâlâ da ağrıyor. İnşallah açılma olmuştur