Balkaymak_ Nkrdnzz bende eda adevviye hanımdan aldım randevu sizde mi ona gidiyorsunuz inşallah bende memnun kalırsam doğuma kadar onda kalırım . Sevindim aynı dokyor olmasına 🥰
Nkrdnzz Balkaymak_ Evet bende ona gidiyorum , gerçekten çok iyi bir doktor herşeyi sakin bir şekilde anlatıyor ve cevaplıyor . Diğer doktorlar gibi katı değil espri yapıp gülebileceginiz bi doktor 👩⚕️ umarım memnun kalırsınız 🙏🫶 benımde tekrar 2 Ağustos’ta randevum var kendisine 🤩
3bebeli1kedili Balkaymak_ çok hızlı konuşuyor 🤗 çok tez canlı biri bir kez muayene olmuştum gebelik öncesi çok tatlı ama şivesi ve hızlı konuşması yüzünden pek anlayamadım 🤭
AsliHa miraninannesii gittiğim doktordan pek memnun değildim sonra öneri üzerine bahattaki doktora gittim memnun kaldım şuan ona devam ediyorum
Elf_28_34 miraninannesii Canım başarı hastanesinin muayne ve dogum ücreti hakkinda bilgin var mi? Bende oraya bakmayi dusunuyorum.
miraninannesii AsliHa Selime hanım benim doktorum ama izne çıktığı için bende Betül hanımı düşünüyordum bence tekrar bir dusuniyim ozaman metinden memnun değildn canım
AsliHa miraninannesii belki siz memnun kalırsınız bana pek ilgili gelmedi o yüzden değiştirdim hep orada takip ediliyordum 8 ay boyunca sürekli zam zam zam. 8 ayımda değiştirdim şimdi gittiğim hastane hem fiyat açısından da daha iyi
miraninannesii AsliHa şuan Mustafa balığa mı gidiyorsum canım o hastanede devlet gibi olmuş diyolar benim haftamda ileri düzgün biyer arıyorum
Cemre121 AsliHa Bende Betül hanıma gidiyorum açıkçası benimde şikayetim aynı, ilgili değil, ne ikaz eder ne tavsiyede bulunur, onun dışında naif kibar güler yüzlü de bir hanimefendi ama ne bileyim, şuan arayış içerisindeyim
Ruyahilal Ezgiioz ben de semavi ulusoya gidiyorum canım çok memnunum aklında bulunsun alternatif dr ihtiyacın olursa :)
meryemesra Bebikkcik hangi doktora gidiyorsunuz acaba..? Memnun musunuz..? Hastaneden, ortamdan, fiyatlardan.. ?