Beyzossb Fatma-onal bilmiyorum henüz bitmedi 3 gün sonra bitecek sonra tekrar test vereceğim ;( inşallah geçirir yoksa bebişi Alıp antibiyotiğe başlayacağım
Fatma-onal Beyzossb inşallah geçer bana da haber ver lütfen bende bugun başladım kaç çıkmıştı enfeksiyon
AsiNebi Beyzossb ben hamileyim bende de ayni durum var enfeksiyonda vardi antibiyotikle ilaçlarla genişleme azaldi amma idrara çok sık çikiyorum 5 dk bir cikiyorum zarari varmidir acaba?
Beyzossb Fatma-onal benim idrar kültüründe Enterobacter cloacae isimli bir bakteri çıktı güçlü bir bakteriymiş :(
Banuclk zehra-ss benimde son 10 gündür çok fazla ağrı yapıyordu doktorum baktı büyüme var dedi ama bol su iç dedi ve sağ tarafımda olduğu iÇin sol tarafıma yatıyorum bol bol su korkmayın taş kum yoksa geçici bi durum bu sanıyorum.
zehra-ss AsiNebi ön tarafa eğilerek oturmayı daha önce hiç duymamıştım deneyim onu da teşekkür ederim.
zehra-ss Beyzossb anladım canım üroloji doktoruna gideyim birde elhamdulillah bende enfeksiyon çıkmadı ama çok su içiyorum hep soluma yatıyorum inşallah takılmadan atlatırım yani ağrılı bi sürecim yok elhamdulillah bir kere ağrılarım oldu daha da olmadı