fasulyeninyolculugu Merhabalar. Başına böyle bir durum gelen oldu mu acaba? Bu sabah kontrol için geldik doktora, 36+3 üz. Suyu çok azalmış dedi hemen yatış verdi 37 yi doldurduğu gibi alırız dedi. Neye uğradığımı şaşırdım. Su bu kadar çabuk azalan birşey mi? 10 günde nasıl bu seviyeye geldik anlamadım🤭
Kadze fasulyeninyolculugu sızıntı vardır belki bndme suyum az ama suan yeterli haftaya duruma bakılacak yatış veriyorlar o durudma haftan gelmiş ztn korkma son haftalarda normalde de azalıyor zaten su seviyesi kritik bi haftada dglsn cok sukur ki🙏
Asminsmom fasulyeninyolculugu benim çok erken haftalarda ani düşüş oldu 2.5 cm 🤐dogum gibi bi şansım olmadığı icin evde toparlamayi bekledik cok şükür suan suyumuz artti daha 26.haftadayim senin haftan iyiymiz bnde 37yi iple çekiyorum
fasulyeninyolculugu Kadze ya ne bileyim 2 cm e düşmüş suyumuz ve daha 2500 gram son kontrolden sonra hiç kilo alımı filan da olmamış. 😢 endişelendim böyle olunca. İdrar dışında herhangi bi akıntım da olmamıştı oysa ki..
Elcnerdgn Canım hiç suyunun sızdığını falan anladın mı yada nebiliyim akıntıyla karışık mı geldi acaba. Sızmasa suyun azalmazdı sanırım dimi
fasulyeninyolculugu Elcnerdgn ay hiç bilmiyorum ki çok sık idrara çıkıyordum sadece. Onun dışında hiç akıntı sızma filan hissetmedim de görmedim de. Bu kadar düşmesi çok garibime gitti🤭
fasulyeninyolculugu Ahsennn muhtemelen benim de idrarla gitti o zaman ya son bi kaç haftadır aşırı idrar vardı. Tuvaletten çıkmadan tekrar geliyordu. 😢 suyun tamamen bitmesini mi beklediler peki hemen almışlar mıydı sende. 2 cm e düşmüş bizim suyumuz 🙊
Kadze fasulyeninyolculugu 2500 gayet iyi hıc tedirgin olma dua et şükret ki haftan erken dgl canım daha erken haftalarda dogum yapanlar var hepsi de şükür yasıyor bebekleri şanslı olanlardansın şülret 2500 kg olmuş artk dogsa da bi skntı olmaz
YavuzunSelini fasulyeninyolculugu Benimde tamda ayni hafta ayni gunde yani 36+3 de yatisim yapildi su azalmasindan 36+4 de de dogumum oldu 🙂
Ayse1608 fasulyeninyolculugu Benim 36+1 de normaldi 36+3 te azaldı doğumu gerçekleştirdik canım ama tek neden o değil