Kagan_pasa2 YagizAsyaMom soyledim fakat tekrar seker yuklemesi onerdi ben yaptrmak istemiyorum. Herkes birinden tereddut ederken ben 2.kez yaptrmak tehlikelo gibi geldi
deletedmom6295 BurcuKoyun oldukça yüksek çıkmış şekeriniz. diyet verecektir doktor. açlık şekeriniz kaç?
BurcuKoyun deletedmom6295 sonuçlarımı yarın alıcam ben babamın şeker aleti ile tesadüfen ölçtüö evde yemekten sonra 185 çıktı ölçümümden sonra tekrar ölçtüğümde 151 çıktı
Duygu20 BurcuKoyun var tabi bebekte ani ölüm iri dogum dogdugunda sarilik kan düşüklüğü ileriki zmaanlarda obez bunlar hafife alinacak şeyler degil
Duygu20 BurcuKoyun bnm 148 cikti toklukta dikkat ediyorum bana yuksek diyolar sana ne derler acaba dikkat et
YagizAsyaMom BurcuKoyun birde yemeklerden sonra yürüyüş ve bol su tüketimi de şekeri düşürüyor bilgin olsun
BurcuKoyun S YagizAsyaMom sabah ölçümü yapıcam aç karna bir de eğer yüksek ise zaten doktorum ile görüşücem ne gerekirse yaparım çocuğum için 🙏🏻
deletedmom6295 BurcuKoyun cihazlarda kalibrasyon sorunu olabiliyor o yüzden sordum ben çok sayıda şeker aleti kullandığım için birinin değeri öbürüne uymuyır maalesef
Esomami Benimde 24 haftada kanda seker 136 cikti ama insulin direncim 145 yani insulin direnci 0.17 arasi olmasi gerekiyo benim cok yuksek boyle insulin direnci yuksek cikan varmi doktor diet verdi 1 ay sonra kana bakicak gene