Dilaraortacc1 Kızlar 2 gündür çok yogun bir şekilde bembeyaz akıntı geliyor hatta bugün öyle bi geldi ki suyum sızıyor sandim doğum yaklaşınca olur mu böyle bir şey enfeksiyonum yok yeni bitti daha doğrusu
Mervedemir24 Dilaraortacc1 açıkçası bilemiyorum ama akıntı durumu bende de çok bazen sarı bazen beyaz , oturduğum yerde bile hissediyorum aktığını bazen çok rahatsız ediyor
Ipeksari57 Dilaraortacc1 Ay aynısını yaşıyoruz bende de yeni baktırdım enfeksiyon falan da yok ama beyaz akıntı bazen de sarımsı bir şekilde baya yoğun bana doktorum her an doğum olabilir dedi suyum mu sızıyor yada suyum mu gelecek diye düşünüp duruyorum tüm gün. Hatta biraz önce akıntım gelmiş ben su sandım.
Mrv135 Dilaraortacc1 Ay ben de aynı durumdayım. Her gün iki kez iç çamaşırı degistirmezsem leş gibi oluyor. Beyaz benim genelde, 30+4 haftalığım.
Basaktrk Dilaraortacc1 şöyle benim bebeğin kafası aşşagıda ve doktorum akıntım fazlalaşırsa baskıdan kaynaklı olduğunu söylemişti ☺️
Dilaraortacc1 Mervedemir24 benim sarı yeşildi yoğun enfeksiyondan fitil.vs akıntı.kalmamisti iki gündür resmen ıslanıyor iç camasirim
Baharow Bendede çok oluyor iç çamasırı yetiştiremiyorum bazen sarı genelde beyaz bazede su gibi. Günde en az iki çamasır değişiyorum
Mrv135 Dilaraortacc1 Evet malesef. Tuvaletten çıkıyorum yine geliyor bir de. Artık tuvaletten sonra biraz banyoda oyalaniyorum tekrar temizlenip öyle çıkıyorum.
Ipeksari57 AysegeZ Şöyle iç çamaşırımda akıntı vardı beyaz qma iç çamaşırımda su dökülmüş gibi ıslaktı da qma su o kadar az olmaz diyorlar ben de anlamadım idrar kaçırmış da olamam çünkü daha tuvaletten yeni çıkmıştım 🤷♀️