baby3_ Mucizem_00 bak altlarda 75 TL ye satan da var altlarda bebeğin kız ise pembesi var atlı olan onun aynısı bendeki . Cidden pişman olmazsın ve fiyatlar çok daha uygun etiketli zaten
Meresss Mucizem_00 bende kasım aralık gibi doğum yapıcam allah nasip ederse 3 kalın 3 müslin 4 penye battaniyemiz var ikiz olduğumuz için hepsi çift almış oluyorum ablam örüyo annem müslin alıyo baya birikiyor zaten her dışardan geldiğimizde yıkıycmız bi dönemdeyiz o yüzden fazla fazla olması iyi gibime geliyor
Meresss Mucizem_00 hastanenin içinde penye sararlar gibime geliyo biz çıkarken kalına sarar çıkarız bence
Gizem260 Mucizem_00 bir tane çok kalınlardan Bir tane nohut Bir tane penye(hastane çıkışının içindeki) Bi tane çift kat Müslin battaniye
Snurugur Mucizem_00 valla benim oğluma baya yapmıştı annemde kayinvalidem de. 2 tane örgü kışlık battaniye var 2 tane kadife var 4 5 tane penye 5 tane Müslin. Ekipman tamam 😅 benim doğumumda ocağa denk geliyor
hukukcuanne_06 Mucizem_00 3 müslin aldım farklı kalınlıklarda, 2 tane hastane takımlarında var bir de welsoft battaniye aldım. Birer tane de anneanne babaanne el örgüsü var ne çok battaniyesi olmuş la 😂😂
MeriHera Mucizem_00 bebeğim ağustosta doğacak inşallah, hastane çantasına 2 adet müslin, 2 adet penye, 1 adette pike battaniye koydum onun haricinde evde 1 pike 2 nohut battaniyem var kışın ihtiyaca yönelik alacağım artık
cileklicookie Mucizem_00 hastane cikisinda penye oluyor ona sarip veriyorlar ama odada kaldiginizda siz ustune nohut battaniye serin tabiki Ben bi nohut bi yun bir orgu battaniye almistim kizima 2.5 yasinda hala onlari kullaniuor ebatlari cok iyiydi kendimde 6 tane motiflerden ormus arka kismina nohut kumas gecirmistim bebek arabasi ve besik ustunde hep onlari kullandim
Aminenin_annesi Mucizem_00 80×80 cnm büyüğünü bulursan al ama genelde bu sekilde sanirim ben 101 den almıştım
mrs_elisah Mucizem_00 bizim kendi aracımız var. Hastaneden çıkışta ve diğer kontroller de muayeneler de kozmonot Mont ve battaniyeye sardım biz şuan ağrıdayız burası çok soğuk oluyor diye hem astronot mont giydirdim hemde battaniyeye sardım.
Leyla1938 mrs_elisah benimde ikinci bebesim Kasım’da doğacak inşallah aynıyiz. Penye battaniye herşeye lazım oluyor bir yere sererken bile. Üstüne koymayı bebeğe falan bende tavsiye ederim ben bı tane puffy ördüm sonra bı kadife ipten ormustum çok kalın oldu o🙈 3 muslin var 4 tanede penye var 1 tanede nohut var bı tane daha almasam mi kalın triko tarzı bilemiyorum. Örgu olanlar kalın oluyor biraz üstüne ortmede kullanırım onları. Sarmak için hafif bir triko iyi olur sanki bakalım🙈
mrs_elisah Leyla1938 🙃🙃🙃 benim ev kılın 30 derece filan oluyo o yüzden kalınları üstü tek kat ise örtüyorum yoksa penyelert daha çok işime yarıyor
Ziynet4459 Benimde ekim sonu bi tane nohut battaniye almıştı annem bende bugün civilden peluş battaniye aldım 100₺ ye düşmüştü 😂
Burcu0707 Mucizem_00 kasim antalya izmir adana gibi bazi illerde daha cok soguk olmaz ama oldugunuz ile gore degerlendirin.ben 2015 kasimda dogum yaptim peslu battaniyeye sarmistik usuyordu cunku ozaman farkli bir ildeydim buz gibiydi.oldugun ilin iklim. Kosulina gore
Gmzbiri Mucizem_00 bence 2 tane kalın triko ya da peluş alın. 2 tane de penye alabilirsiniz ince müslinlerden değil de normal penye olanlardan.