Deletedmom_10 Sena1455 Çamlıca Erdem de Erdem de ve emseyde beraber çalıştık Ümraniye’de ki iyi ve piyasaya göre uygun fiyatlı hekimlerden Çamlıca Erdem de doğum fiyatlarıda cok düşük.
busracolakk Krtbusraee şimdi öneriniz üzerine Nursel hanımın muayenesinden çıktım. Gerçekten çok iyi ve çok neşeli güleryüzlü bir doktor. Herşeye her sorulana cevap veren candan bir doktor. Teşekkür ederim. ☺️
Krtbusraee busracolakk rica ederim çok sevindim 🥰hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah kaçıncı haftadasiniz herşey yolundami
busracolakk Krtbusraee amin inşallah rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🥲. Şuan 7+3 teyiz ve çok şükür ki herşey yolunda umarım birgün nursel hanımın kapısında karşılaşırız ☺️
Krtbusraee busracolakk benimde 2. Gebeligim 5 yaşında bir kızım var şuan 35+4 teyim doğuma 2 3 hafta kadar var hayırlısıyla sizi ne zaman çağırdı birdahaki kontrole Nursel hanim tabiki inşallah karsilasalim ,🥰🥰🥰♥️
Nurandson Ay aynı hastanelere gitmişiz, adalet hanıma bende gittim iyi bir doktor ama eva gyn klinik te şükran akalın var ona gittikten sonra sonunda doktorumu buldum dedim. Şeker gibi bir insan. Afiyet hastanesinin az ilerisinde 😊
busracolakk Krtbusraee sizin çok az kalmış rabbim sağlıkla tamamlatsın inşallah benim daha yolum uzun 🥲 haftaya cuma gideceğim birkaç test tahlil istedi sonuçlarla beraber yeniden muayene olucağız bakalım ☺️
Krtbusraee busracolakk çok teşekkür ederim sizinde yolunuzu kolaylaştıran Allah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alın inşallah adasimsiniz ayrıca inşallah karsilasiriz kısmet 🥰
Biannebibebe busracolakk Erdem hastanesi Adalet hanım, üzerine tanımam ablamı abimin eşini kuzenlerimi kayınvalidemin en son ufaklığı bile o doğurtmuş bende şuan 2 aylık hamileyim öğrenir öğrenmez ona başladım tereddüt etme derim gerçekten iyi doktor
busracolakk Biannebibebe şuan medar hastanesi nursel hanıma başladım yinede çok teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏
busracolakk Krtbusraee amin inşallah rabbim cümlemizin yolunu kolaylaştırsın🙏 evet adaşız o da ayrı bi güzel tesadüf bizim için ☺️