Kk39 Sevimlipanda24 18 haftalık gebeyim bulantı kusma hala devam ediyor tek çaresi acilde metpamidli serum ve prilam Dr ilaç oldu günde 2 kez içiyorum devam hala iştahla yemek yemeği özledim
Dilyara Benim özellikle geceleri midem bulanıyor. Doktor prilam yazdı pek işe yaramıyor. Gece bulantısına maalesef bir çare bulamadım (
[silindi] Dilyara Eger gece ise yaramiyorsa prilam gündüz ic ben gunde 3 taneyi içiyordum sabah öğle yatmadan önce iyi geliyordu
[silindi] Sevimlipanda24 Ya benim ilk gebeligim ama hamilelikten soğudum çocuğa sevinemedim bile dusun o kadar kotu oldum anlıyorum ben seni benim çevremde yaşayan yoktu kime sorsam bilmiyorum filan diyordu cok abartıyorsun filan diyorlardı iyice moralim yerlere çöküyor Du ilaçlarla biraz toplarlayabilirsin bide kusamiyordum ben sadece surekli mide bulantısı ve bas ağrısı bende kendimi kusturuyordum rahatlamak için aklına yemek bile getirme o bile bulandırıyor su içemiyorum diye 4 tane serum yedim tansiyonum cikmiyor surekli düşüyor diye 2 tane serum yedim ah ah ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Sevimlipanda24 [silindi] benimde çevremde kimse böyle olmamış o yüzden herkes psikolojik diyor bu kadar olmamalı 😆 anlayamıyorum derdimi kimseye Allah yardımcımız olsun.
ldyarse [silindi] Ayy yazdıklarınızda kendimi okudum. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende hiç sevinemedim hayat enerjim bitmişti resmen açım diye ağlıyordum kusmaktan içim çıkıyordu birde yiyemiyordum ben iştahım yoktu. 21 haftalığız daha yeni kendime geliyorum kusmalarım kesildi ama mide bulantısına inan çare yok rennie duo yazdı doktorum reflü için onu içiyorum çok kötü olduğumda dindiriyor biraz
Rabiakilif Sevimlipanda24 prilam prilam prilam, dolabı açınca bile kusuyordum, prilam içmediğim zaman ağlaya ağlaya banyoda saatler geçiyordu, ayy hatırlamak dahi istemiyorum Allah kimseye yaşatmasın
Hilay34 Sevimlipanda24 salatalık, ayran, peynirli tost, armut, elma ile 3 ay geçirdim, bir süre sonra onları da yiyemedim ama en iyi gelenler yine bunlardı. Belki sana da iyi gelir 🌸
Sevimlipanda24 Hilay34 şuan yoğurtla grissini yiyorum ilk kez aşırı rahatlattı dediklerini de uygulayacağım 👍🏻💗
Meliisa Sevimlipanda24 soda iç sade Ve mideni bastırmak için ekmeğin arasına bir şey koy Bende çektiim ilk 3 ay 😌😌
[silindi] Sevimlipanda24 Bosver ne anlatsan boş onlar dogum yapti ya herkesi kendi gibi görürler onlar cok bilmişler takma onları sen sana iyi gelen şeylere odaklan canim Allah yardımcın olsun
mhmmddgc Sevimlipanda24 Yemek Yemedikşe mide bulantısı daha fazla olur mide asidiyle birlikte kusma gerçekleşir. İlk gebeliğimde ayva çok rahatlatmıştı beni müthis derecede bastırıyordu bulantımıda hazımsızlığımıda.Çubuk kraker daha yataktan kalkmadan yiyordum. Ama 2 gebeliğimde hiçbiri fayda etmedi maalesef prilam dr ile azalmıştı. Ama o koku hassasiyeti geçmemişti. 15.haftamda kendiliğinden geçti kusmalarım
Bebegimizolsun Sevimlipanda24 bende aynı durumdan şikayetçiyim yemin ederim okadar dardayım ki anlatamam kimse beni anlamıyor Prilam kullanıyorum içtim an kusuyorum hiç fayda etmiyor Şuan bile ağzımın içi su ile doluyor kusmak için midem bulanıyor yemin ederim çok kötü bişey benimkini hiçbişey kesmiyor 8 haftalığım 😔