Canankanat18 Sevimlipanda24 allahım o zamanları düşünmek bile istemiyorum su içtiğimde bile kusuyordum su kokar mı ya ama sana tavsiyem ne yaptıysam olmadı fakat ağzıma salça sürerdim bi süre mide bulantım dururdu
Aminenin_annesi Sevimlipanda24 iyi gelecek hiçbir sey yok ne yazik ki 😁 4 ay çektim allah bir daha çektirmesin
Gamzer Sevimlipanda24 Prilam dr kullanabilirsin canım. Doğurana kadar kullandım. Doktoruna söylersen yazar ❤
Canankanat18 Sevimlipanda24 hiç düşünme mide bulantını yemeye çalış bebiş kilo alsın bu zamanları çok önemli bak meyve falan da ye mideni pek bulandırmaz nektarı falan ama aç bırakma kendini
Arslanyavrusu123 Bende o zamanlarmı düşünmek bile istemiyorum cok uzun sürmüştü birde ben asırı zayıflamıstım sana tavsiyem bulansın yinede yemni sakın brkma bn yemk yıemdm hep acillerde gezdim sen bu hatayı yapma yesende bulancak yemesende kıraker ayran tüket
B1174 Bulantı ilaçları iyi bende dramamine ve prilam dr kullandım Leblebi muz anlık bunlar çözüm oldu tuz yalıyodum valla :) tuzlu salatalık cubuk kraker bi de zencefil duymuştum denemedim
annenur Sevimlipanda24 beni hicbisi kesmedi artık kemiklerim batıyordu kusmaktan ikinmaktan 4 aya kadar dayan geçer dediler geçmedi birtek Prillam çare oldu 38 olduk hala içiyorum o bile bazen fayda etmiyor içtiğim halde yine kusuyorum
[silindi] Sevimlipanda24 meyve mide bulantısı yapmaz yani bende yapmamisti ama geri kalan herseyde kotu oluyordum aklıma gelen yemekten midem bulaniyordu sinirleniyordum beslenemedigim için doktor yatıralım seni dedi sonra yok dedim ilac verdi prilam gunde 3 tane yıkıyordum o iyi geliyordu bana
Sevimlipanda24 [silindi] yaa kıyamam sana bende aynısı işte su bile midemi bulandırıyor, şu çektiğimiz ne ya 😣
Bilgee_yel Sevimlipanda24 ben hala aynı durumdayım bol su içmem lazım idrar yollarım iltihaplanıyor hazır su içiyorum bir saat sonra o su bile kokuyor limon sıkıp içmeyi deniyorum midem kaynıyor
[silindi] Sevimlipanda24 Ya benim ilk gebeligim ama hamilelikten soğudum çocuğa sevinemedim bile dusun o kadar kotu oldum anlıyorum ben seni benim çevremde yaşayan yoktu kime sorsam bilmiyorum filan diyordu cok abartıyorsun filan diyorlardı iyice moralim yerlere çöküyor Du ilaçlarla biraz toplarlayabilirsin bide kusamiyordum ben sadece surekli mide bulantısı ve bas ağrısı bende kendimi kusturuyordum rahatlamak için aklına yemek bile getirme o bile bulandırıyor su içemiyorum diye 4 tane serum yedim tansiyonum cikmiyor surekli düşüyor diye 2 tane serum yedim ah ah ne çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Bilgee_yel Sevimlipanda24 bana yulaflı bisküvi çok iyi geldi bir de haşlanmış patates bol tulza ye , tuzlu kraker, süzme yoğurt kese yoğurdu da derler o çok iyi içini bastırıyor allah yardım etsin inşallah 🥰