• Hamileyim ve ağlıyorumm

EdaMinaKele kendine bir uğraş bulsan ? Elinden geliyor ise mesela bebişin odasına keçeden süsler ? Kapı süsünü kendin yapsan , yine keçeden bebek şekeri (magnet) vs gibi. Ben de çalışan biriydim işim çok stresli bir iş olduğundan istifa ettim bebeğim için. Şimdilerde bu gibi şeylerle uğraşıyorum hiç işi aramıyorum ( ztn nefret etmiştim oradan artık ) kızım için uğraşmak da heveslendiriyor yapılanlar güzel oldukça ve bitip bi kenara koydukça daha da hevesleniyorum hem zaman geçiyor , hem daha hesaplı oluyor hem de kendi istediğim gibi oluyorlar.

Icot haklısın olabilir aslında ama cinsiyet belli değil olur olmaz dedklerini denemeye baslıcam 🙏🏻

• Icot bunu yanıtladı.
    • Icot bunu beğendi.

EdaMinaKele benim kadar kimse kiramamistir heralde kaynam geçip birsey demedi bile annem öyle

EdaMinaKele kaç haftalık şuan bebiş? Mutlaka dene cinsiyet belli olunca iyi geliyor 🙂 öncesinde de aç YouTube u neye ilgin varsa video izle ben mesela makyaj videolarına manyak gibi takmış vaziyetteyim 😂 sonra bu süsler için video izliyorum bebiş için neleri nerden almalıyım Doğum çantama ne eklemeliyim vs vs derken günler geçiyor 😊 evde ne gibi işler yapabilirim de kazanç elde ederim ona bakıyorum mesela. Site kurmak gibi , yaptığım süslerin ileride satışını yapmak gibi 😊🤗 sonra alışveriş sitelerinde geziniyorum almasam dahi iyi geliyor 🤣 düşün bulursun bir şeyler.

EdaMinaKele yalnız değilsin benim eşimde vardiyalı çalışıyor bende çok sıkılıyorum ama yapacak birşey yok canım ne yapalım 🙁 bende bu 3 aydır taktım kafaya geceye geçince moralim çok bozuluyor ama el mahkum 🙄

Icot 13*4 gunluk hamileyim dediklerinin bir cogunu günlük hayatımda yapıyorum ayrıca söylediklerini cinsiyet belli olunca mutlaka yapıcam cok teşekkür ederim 🙏🏻❤

EdaMinaKele az kalmış cinsiyeti öğrenmene de. Ben 13. Haftada öğrendim dr kesin dese de emin olmak istedim ama 16. Haftadan sonra söylüyor çoğu dr. Rica ederim 😊

EdaMinaKele eşime o kadar isyan ettim ki bana üzüldüğü için başka işlere baş vurdu ama ona bunu yapmaya hakkım olmadığını düşündüm o da üzülüyor hangi erkek ister karısını gece evde tek bırakıp işe gitmeyi 🙁 ay beni de ağlattın kız eşlerimiz iyi ki var şükredelim bacım can sıkıntısı ne olacak geçer gider sabah yuvasına dönüyorlar ya bin şükür 🙏 bak şimdi de mutlu oldum için karardığı an böyle düşün böyle düşünelim 😘😘

Icot ben 11 haftalıkken kontrolle gittiğimde kız olabilir demişti ama cinsiyet olusumu icin cok erkenmiş araştırdım ay başında belli olucak bakalım💓

Merve5575

Merve5575 biz senle cidden aynı durumdayız benim eşimde başka bir iş araştırma peşinde sıf ben daha cok mutlu olıyım diye ama ben onada söyledim onunda mutlulugu benim icin cok önemli simdi iyi hos gidiyo da kayınwaliddmledle cok yakınız yarın obur gün dogumda eşim degil onlar mı yanımda gelcek yada ne blym cocuguma bse lazım olsa onlar mı kosturck die daha cok geriliyorum yalan degil

EdaMinaKele canım istanbuldaymışsın halk eğitim merkezilerine başvurabilirsin ismek lere yani çok keyifli uğraş olur hemde ücretsiz istemediğin kadar alan var.. El işi vs seçersin bebişe birşeyler yaparsın süsler müsler senin elinden çıkmış olur

EdaMinaKele benim kaynanam görümcem eltim hepsi dibimde annem de araba ile 15 dk uzaklıkta her şey senin elinde fazla taviz verme ben 3 yıllık evliyim kaynanam toplasan 10 kere gelmiştir çocuğa ben bakarım dedi ama eltimin çocuklarına da o bakıyor ben eşime dedim olmaz o kadar çocuğun içine evladımı bırakamam tamam dedi. Çok sıkı olduğumda sapıtıyorlar bende yüz vermiyorum fazla yüz verme gelemezler ben Doğuma 2 hafta kala anneme gidicem orda kalıcam Doğumdan sonra 2 hafta daha annemde kalırım sonra evime gelirim dedim kaynanam bende de kal dedi kaynım var rahat edemem dedim ben gelir kalırım dedi annem gelecek gündüzleri gelirsin tabi anne dedim verdim ağzının payını yani herşey sende bitiyor kendi hayatını kendin ayarla 😗😗😗

Naznaz kursları araştırdım ama kayıt tarihleri ya geçmiş ya dolmus bende şans yokmus 😔

Merve5575 yok bende öyle aşırı yüz vermiyorum sınır çizgim war haklısın bu konuda katılıyorum sana en iyisini yapıyosun 😏

Cnm ailen çok uzak sayılmaz yine dua et aynı şehirdeymişsiniz git sürekli gör. Arada çık evinin orlarda temiz hava al yürüyüş yap. Kendi elinde inan, ama sürekli evde olmak insanı boğuo

Canım benim ailem 900 km uzaklıkta ve burda kendi akrabalarımdan kimsem yok bence şükret çünkü ( her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ) İnşirah süresi 5. Ayet de dediği gibi sana zor görünen birşeyde mutlaka birde kolaylık vardır sabret kardeşim ☺

EdaMinaKele canım duygusal anlamda karışıklık hisseidyprsun cok normal . Bak sana ne diyim ben evleneli 10 ay oldu . Ailemden uzağa gelin gittim , ve işten ayrıldım Bebek olunca evdeyim 😔 ve gurbette bi eşim bir ben varız,kimsemiz Yok 😔😢😢. Ben napim ya 🤗🤣. En azından şükret ailen aynı memlekette ona şükret 🙏