Akbasinci Ya ben ilkini 5 saate dogurdum bunu bir saate dogursam keske 😄😄 suni almadim hic kendi sacimla yaptim ben ama Allah sabrini veriyor katlanamayacagin seyi sana neden versin hepimize bir avazda dogum nasip eder ins 🙏🙏🙏
girl_boy_annesi haklisinesracim bunlar hep bi postta sezaryen Doğum anne ve bebek hayatı tehlikeye girmeden yasak olması gerekiyor dedim çok linçlendim 🙈🙈
girl_boy_annesi haklisinesracim 18 saat Suni sancılı, yerlerde sürünmeli, ölüyoruuuum diye eşimin kolunu ısırmalı ama eşim çok gözüme battı 😂😂😂
haklisinesracim girl_boy_annesi Ben yalnız başıma yatakta Allah’ım dökülsün günahlarım sağdan sola yukarıdan aşağıya donaaatt modunda 😄😄
CansuDRY haklisinesracim İlkinde suyum doğum anında geldi ve bebeğin çıkışı çok rahattı. 2-3 dikişlik kesi atmıştı doktor. İkincide suyumu doğumdan 4 saat önce ebe patlattı.(bin pişmanım) Kuru kuru doğumda ıkınma daha zor oldu. Kesi atılmadığı için yırtığım oldu. Neyse ki o da 2-3 dikiş kadardı. İkinci doğumumda oğlumun eli yüzündeydi ve boynunda 1 tur kordon vardı. O yüzden ilkinden birazcık daha zor oldu. İki doğumumda da son yarım saate kadar sancı hissetmedim. İkisinde de doğumun başladığını tesadüfen öğrendim. İkisinde de açılma sürem aynıydı.
girl_boy_annesi haklisinesracim kız artık gelen bildirimlere hiç girmedim çok fena linçlendim eğer sezaryen olursam birinin kesin ahını aldım o yüzden😂😂
haklisinesracim girl_boy_annesi Sancılar başladıktan 4 saat sonra doğurdum son 1 saat zorladı beni sancılar ama o 1 saat hafız olacaktim nerdeyse 😄😄😄
haklisinesracim girl_boy_annesi Ben de birine dedim normal doğum daha kolay sonrasında ayaklanmak bebekle ilgilenmek falan dedim demez olaydım 2. gün geldim evde çamaşır astım ben sezaryen oldum ama hemen süpürge attım falan dedi. 🙃
Neslihan5241 haklisinesracim valla benim 3 de normal doğum 4 cuye hamileyim 4 cu hamilelik çok zormuş onu anladım ama yine normal doğum hepsi benim ilkinde korkuyordum ikincide normaldi 3 cü oglumda rahattı hiç bişey anlamadım inşallah bundada rahat bir doğum olur
girl_boy_annesi Deemetibostnci bende öyle düşünüyorum ama aksini düşünen çooook kişi olduğu için konusu açılınca hemen linçliyorlar 🙈
Peelinn Deemetibostnci niye olmamalı ya bu tamamen anneyi ilgilendiren bişey . Sağlıkta her zaman tercih olur . O zaman kürtaj da yasaklansın, tecavüze uğrayan bebeğini doğurmak istemeyen kadınları doğuma zorlasınlar . Saçmalamayın
girl_boy_annesi haklisinesracim kız ben hafızım o Doğum sancısı ile hafızam silindi sandım hiç bir şey okuyamadım 😂😂
haklisinesracim girl_boy_annesi Bi Meryem suresi okuman gerekirdi en azından olmamış bu sefer oku mutlaka 😄