beyzamci Merhaba reglimin gecikmesinin 4 . Gününde beta hcg baktırdım 122,2 çıktı bugün tekrar baktırdım 245,71 çıktı normal mi kandaki artış az mı ilerliyor 2 gün arayla sadece 2 kat arttı???
Esrauysal beyzamci benımkıde böyle ilerledi ya hiç sorma geç döllenme olmuş dediler seninkide ondandır
Moco_44 beyzamci Ben 8 haftalık gördüm. Hadda geç döllenme olmul o yüzden düzensiz artıştı doktor kimyasal yads dış Gebelik dedi ama çok şükür Rabbime şuan 31+2 haftalık hamileyim 🥰🤲🏻
asilannesii beyzamci canım değerin 1500 üstüne cıkınca vajinal ultrasonla 3000 üzerine cıkınca karından ultrasonla kesesi görülür. Adet gecikmen 10 gün olunca falan doktora git hem kese hemde kalp atışı görürsün🌸 Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin🥰❣️
Izm123 beyzamci guzelt artmış canım Ama ben 3. Gün gecikmeyle baktığında 1700 çıkmıştı. Geç döllenme mi acaba
Esrauysal beyzamci evet bebiş bende üzüldüm gittim bebiş görünmedi sadece kese gözüktü çok korktum bebek yok dış gebelik Olcak diye 4 gün falan oluyor çok şükür göreli ☺️