NurrrH Beyhanertekin sıfır aldım evet, kızım şuan 11 aylık 2. Bebeğime gebeyim. Fiyatları uçmuş olabilir. Ben doonayı 4.900 tl chiccoyu 4.500e almıştım geçen Temmuz ayında 1 yıl oldu.
Burcu0707 Busrayl tecrubeli bir anne olarak o kocaman havali gorunen arabalar hep cöp😀😀 surmesi kaldirmasi ve muhafaza cok zor . En iyi bebek arabasi en kucuk ve katlanir olani👌buyuklere sakin girme cok pisman olursun gorseli var sadece okadar😀
88h99 Gulsah1493_ ben onu aldım daha kullanmadım ama sürüşünü katlanmasını falan çok beğendim hiçte öyle bahsedildiği kadar zor değil
Kartaaneesiii Busrayl biz travel sistem baby care markasını tercih ettik daha çok kullanmadık bir hastaneden eve 😅 ama güzel yani uygun fiyatlı
Yildiz01 Kartaaneesiii kesinlikle katılıyorum uçuk fiyatlara almadan konforlu bir travel sistem tavsiyesi ederim
Yesim57- Seyma0323 Bende kanz tercih ettim evet cidden çok kaliteli ve hoş görünüyor pusetini de çok beğendim benimki füme koyu gri henüz oğlum doğmadı deneyemedik 😂
KkubraOz Busrayl kraft bliss modelini aldım pusetiyle beraber. Babymall mağazasında geçen hafta indirim çekiyle beraber 5500 tl ye geldi. Hem kullanımı hem sağlamlığı hem de pratikliği ilgimi çekmişti araştırmıştım zaten içime de çok sindi ☺️
btlbsr Busrayl henüz almadım ama kesinlikle kabin alacağım. İnceleyip beğendiklerim Hamilton r1 Chicco we Chicco goody Kraft a9
Aslihanfs Pierre cardin Aldım oğlumda aşırı memnunum tek handikapı büyük olması eğer araban varsa ve bagajı genişse kesinlikle tavsiye ederim çok konforlu https://ty.gl/4ekaw9qkqt Linkini ekledim 💕
advice Busrayl Cybex Eezy Twist 2 alacağız. Baldır desteği var, ağır değil ama baston da değil, 3 aşamalı yani çok kolay kapanıp açılıyor, 360 derece dönüyor ve en önemlisi fazla yer kaplamıyor bagaja sıgması rahat :)
Ddm34 advice biz de bu modelı dusunuyoruz . Anakucagı ıle bırlıkte . Anakucagını da alacak mısınız ? Bana oldukca kullanıslı geldı . Tam yatma özellıgı var.
elzkys Ayse34_ bence uygun ama ben daha çok 6 ay sonrası araba kullanırım düşüncesi ile aldığım için kişiye göre de değişebilir belki size yeni doğana uygun gelmeyebilir görsel ekleyemedim ekleyecektim ama
winterwitch Busrayl joie muze alıcam hem travel a göre daha hafif kulkanımı daha rahat hem kaliteli bir ürün. Sadece indirime girmesini bekliyorum🤣🤣🤣
Afraaaa winterwitch bende geçen ay aldım daha kullanmak nasip olmadı ama gerçekten çok rahat bı sürümü var inşallah oğlumda rahat eder içinde🤭
Kubra2903 winterwitch bende ondan aldım 2000 e düşmüştü güzel bence henüz kullanamadik ama aşırı ağır değil fiyatı da uygun
happykidsandmom winterwitch ben de 10 gün önce aldım indirime girmez sürekli zam geliyor diye erken bile aldım 4 aylık hamileyim 2700e aldık. 😊 çok yer kaplamıyor puseti arabaya uyumlu açılıp kapaması basit memnun kalacağımızı düşünüyorum sürüşü de çok rahat
Sedaunlu123 Busrayl askm hersey cok pahalanmis ben sahibinden . Comda 10000 tl liknolan pierre cardin arabasi ve pusetini 3000 tlye aldim hicbiryerinde de bisey yok😍🧡