Merve-8 Busrayl Kraft Energy aldık travel sistem ama portbebe şeklinde değil puset kullanım süresinden sonra kabin tipi oluyor hafif kolay kapanıyor az yer kaplıyor
Zeynepelizz Busrayl ilk olarak doona aldim hem oto koltugu hem puset olarak 1.5 seneye yakin kullandim daha sonra tek elle katlanan pratik hamilton marka puseti hala kullaniyorum😊
baby22_ Zeynepelizz ben de doona sipariş ettim. Memnun kaldınız mı dezavantajları neler. Bebek içinde 6 aydan sonra rahatsız yatıyor diyen var. Ekstra aksesuar güneşlik vs almak gerekir mi ?
Miracle22 Zeynepelizz Selamlar, Ben de doona almayi planliyorum sizce araba cok alcakta kaliyor mu? Ben de esim de uzun boyluyuz bir arkadasim bizim zorlanacagimizi soyledi. Sizce nasil bir araba?
hulyatas55 seda2209 Bende o arabayı alıcaktım Bi 3 hafta öncesine kadar 3600 Dü hatta 3 ay öncrsinde 3400 düde görümcemler biz alıcaz dedi yüz kere doğumuma az kaldı şimdi alamıcaz diyorlar o kadar sinirliyim ki araba oldu 4000 TL ilk başta demeseleerdi ben alırdım onlara güvendim yalancılar
Bsraa42 seda2209 bende bu modeli beğenmiştim sadece malesef kararsızdım tekerleklerinin dönmesi nasıl ağırlığı falan
Cnsymnn İlk bebeğimde de travel sistem almıştım kullanışlı oluyor pusetiyle belli süre araç koltuğu olarak da kullanılıyor şimdi de yine travel sistem Kraft energy aldım çok hafif sürümü çok rahat 😌
seda2209 hulyatas55 ben de indirimde almıştım 3400 e şimdi olsa alamazdim. Sıkmayın canınızı daha güzeli olur inşallah ☺️ nasip neyse o olur 🙏🏻
Novaa Busrayl Inglesina aptica xt travel sistem ve uyumlu pusetini aldım. İtalya da yarı fiyatı olduğu için kuzenim oradan getirecek. Tek elle açılıp kapanıyor. Tekerleklerinde süspansiyon var. Bebek rahat etsin diye kendime biraz hamallık işi çıkardım.
Beyhanertekin NurrrH yanlış anlamazsınız bi sey sormak istiyorum ikisini de sıfır mı aldınız ? İkisi de cok beğendiğim ama aşırı pahali olan ürünler o yüzden soruyorum
NurrrH Beyhanertekin sıfır aldım evet, kızım şuan 11 aylık 2. Bebeğime gebeyim. Fiyatları uçmuş olabilir. Ben doonayı 4.900 tl chiccoyu 4.500e almıştım geçen Temmuz ayında 1 yıl oldu.