seda2209 Bende o arabayı alıcaktım Bi 3 hafta öncesine kadar 3600 Dü hatta 3 ay öncrsinde 3400 düde görümcemler biz alıcaz dedi yüz kere doğumuma az kaldı şimdi alamıcaz diyorlar o kadar sinirliyim ki araba oldu 4000 TL ilk başta demeseleerdi ben alırdım onlara güvendim yalancılar
Bebek arabası tercihleriniz ve önerileriniz👼🏻
hulyatas55 ben de indirimde almıştım 3400 e şimdi olsa alamazdim. Sıkmayın canınızı daha güzeli olur inşallah ☺️ nasip neyse o olur 🙏🏻
Zeynepelizz ben de doona sipariş ettim. Memnun kaldınız mı dezavantajları neler. Bebek içinde 6 aydan sonra rahatsız yatıyor diyen var. Ekstra aksesuar güneşlik vs almak gerekir mi ?
NurrrH yanlış anlamazsınız bi sey sormak istiyorum ikisini de sıfır mı aldınız ? İkisi de cok beğendiğim ama aşırı pahali olan ürünler o yüzden soruyorum
- Düzenlendi
Beyhanertekin sıfır aldım evet, kızım şuan 11 aylık 2. Bebeğime gebeyim. Fiyatları uçmuş olabilir. Ben doonayı 4.900 tl chiccoyu 4.500e almıştım geçen Temmuz ayında 1 yıl oldu.
Busrayl tecrubeli bir anne olarak o kocaman havali gorunen arabalar hep cöp😀😀 surmesi kaldirmasi ve muhafaza cok zor .
En iyi bebek arabasi en kucuk ve katlanir olani👌buyuklere sakin girme cok pisman olursun gorseli var sadece okadar😀
Bebegold kullanan yokmu acaba?
Busrayl biz travel sistem baby care markasını tercih ettik daha çok kullanmadık bir hastaneden eve 😅 ama güzel yani uygun fiyatlı
Pierre cardin Aldım oğlumda aşırı memnunum tek handikapı büyük olması eğer araban varsa ve bagajı genişse kesinlikle tavsiye ederim çok konforlu
https://ty.gl/4ekaw9qkqt Linkini ekledim 💕
Busrayl Kraft lima 😇
Busrayl joie muze alıcam hem travel a göre daha hafif kulkanımı daha rahat hem kaliteli bir ürün. Sadece indirime girmesini bekliyorum🤣🤣🤣