• Alışveriş
  • Bebek arabası tercihleriniz ve önerileriniz👼🏻

seda2209 Bende o arabayı alıcaktım Bi 3 hafta öncesine kadar 3600 Dü hatta 3 ay öncrsinde 3400 düde görümcemler biz alıcaz dedi yüz kere doğumuma az kaldı şimdi alamıcaz diyorlar o kadar sinirliyim ki araba oldu 4000 TL ilk başta demeseleerdi ben alırdım onlara güvendim yalancılar

Busrayl Inglesina aptica xt travel sistem ve uyumlu pusetini aldım. İtalya da yarı fiyatı olduğu için kuzenim oradan getirecek. Tek elle açılıp kapanıyor. Tekerleklerinde süspansiyon var. Bebek rahat etsin diye kendime biraz hamallık işi çıkardım.

hulyatas55 ben de indirimde almıştım 3400 e şimdi olsa alamazdim. Sıkmayın canınızı daha güzeli olur inşallah ☺️ nasip neyse o olur 🙏🏻

Zeynepelizz ben de doona sipariş ettim. Memnun kaldınız mı dezavantajları neler. Bebek içinde 6 aydan sonra rahatsız yatıyor diyen var. Ekstra aksesuar güneşlik vs almak gerekir mi ?

NurrrH yanlış anlamazsınız bi sey sormak istiyorum ikisini de sıfır mı aldınız ? İkisi de cok beğendiğim ama aşırı pahali olan ürünler o yüzden soruyorum

Beyhanertekin sıfır aldım evet, kızım şuan 11 aylık 2. Bebeğime gebeyim. Fiyatları uçmuş olabilir. Ben doonayı 4.900 tl chiccoyu 4.500e almıştım geçen Temmuz ayında 1 yıl oldu.

Busrayl tecrubeli bir anne olarak o kocaman havali gorunen arabalar hep cöp😀😀 surmesi kaldirmasi ve muhafaza cok zor .
        En iyi bebek arabasi en kucuk ve katlanir olani👌buyuklere sakin girme cok pisman olursun gorseli var sadece okadar😀

Busrayl biz travel sistem baby care markasını tercih ettik daha çok kullanmadık bir hastaneden eve 😅 ama güzel yani uygun fiyatlı

Seyma0323 Bende kanz tercih ettim evet cidden çok kaliteli ve hoş görünüyor pusetini de çok beğendim benimki füme koyu gri henüz oğlum doğmadı deneyemedik 😂

Busrayl kraft bliss modelini aldım pusetiyle beraber. Babymall mağazasında geçen hafta indirim çekiyle beraber 5500 tl ye geldi. Hem kullanımı hem sağlamlığı hem de pratikliği ilgimi çekmişti araştırmıştım zaten içime de çok sindi ☺️

Busrayl henüz almadım ama kesinlikle kabin alacağım. İnceleyip beğendiklerim
            Hamilton r1
            Chicco we
            Chicco goody
            Kraft a9

Pierre cardin Aldım oğlumda aşırı memnunum tek handikapı büyük olması eğer araban varsa ve bagajı genişse kesinlikle tavsiye ederim çok konforlu
            https://ty.gl/4ekaw9qkqt Linkini ekledim 💕

Busrayl

Cybex Eezy Twist 2 alacağız. Baldır desteği var, ağır değil ama baston da değil, 3 aşamalı yani çok kolay kapanıp açılıyor, 360 derece dönüyor ve en önemlisi fazla yer kaplamıyor bagaja sıgması rahat :)