Deletedmom_85 Asellinannesi0 aslında şöyle bir oturup hesap kitap yapsan bir şeyler olur gibi he ne dersin? Sjjdhd 🤣
Deletedmom_85 zamaneannesi80 amaan aman kimse artık dizi film de çekmiyor be jdjdjd ekonomik sıkıntı var napacan 🤣
hunilimom Deletedmom_85 en son bı film çıkmış zombili felan dün onu izledik ondan önce de bı tane izledik adını unuttum oda güzeldi
Misssitare Deletedmom_85 aile ilişkileri,bilim,inanç, ideolojileir her şeyi sorgulayan, dahi bilim adamı ve torunun hikayesini anlatan yetişkinlere yönelik bir çizgi film. Eğlenceli ama biraz bel altı gibi😬abartılı olmazsa devam edeceğim.
Sedaisgorenn zamaneannesi80 ben de onlarda tükendi bacım ya🫠dört gözle yazılanlara bakıyorum belki bişey çıkar bana da😂
Deletedmom_85 zamaneannesi80 eşim de bana kızıyor gündüz evde napıyon tüm gün dizi film bul diyor da napayım yok işte jsjdhd
zamaneannesi80 Sedaisgorenn muhteşem yüzyıl a bakıyorum ben ilk defa izliyorum 😂 başka izleyecek bişey bulamadım arada sinema 😊
Sedaisgorenn Deletedmom_85 akşam eşimin gelip ne izliyoruz dediğin de far görmüş tavşan gibi suratına bakıyor olmam dışında aynıyız😂😂😂😂
zamaneannesi80 Deletedmom_85 adam gibi bişey yapmıyorlar ki izleyelim ben yabancı dizi filan da sevmem boş boş bakıyorum tv ye 🤣
Sedaisgorenn Deletedmom_85 bu postu görene kadar böyle bişeye ihtiyacım olduğunun farkında değildim. 😂
cutiebun Deletedmom_85 humans doktor who westworld the 100 stranger things resident evil tribes of europa snowpiercer dark sweet tooth black mirror the oa döngü
Deletedmom_85 cutiebun kanka içlerinden izlemediklerim çıktı ya la. Çok şaşkınım hemen analiz edeceğim 🤣 kskdjd
Deletedmom_85 Sedaisgorenn Tam Olarak şöyle dimi eğer böyleyse heh işte tam manasıyla aynıyız sjjdhd 🤣