Deletedmom_85 Dizi/film bulamıyorum yandım bittim ben jdjdjdj Beğendiğiniz bunu kesinlikle izlemelisin dediğiniz ne varsa gönderin bakalım. Artık Netflix de pek Yeni içerik kalmadı çok üzücü elden ele şöyle öneride bulunursak daha kolay olur gibi jdjdjd🙄
Deletedmom_85 hunilimom Disney alacaktık bizde post açtım geçen kimse bilgi vermedi yeni güzel kaliteli dizi film varmı yauv🤣
hunilimom Deletedmom_85 biz sırf Marvel için aldık 😂 ben eski dizileri izliyorum şimdi Thor un yenisini bekliyoruz 😂
Deletedmom_85 cutiebun bebitom yapay zekâ, bilim kurgu, daha çok. Ama sanki çoğunu da izledim yauvv püğf😣🤣
cutiebun Deletedmom_85 humans doktor who westworld the 100 stranger things resident evil tribes of europa snowpiercer dark sweet tooth black mirror the oa döngü
Deletedmom_85 zamaneannesi80 amaan aman kimse artık dizi film de çekmiyor be jdjdjd ekonomik sıkıntı var napacan 🤣
onurhan Deletedmom_85 bitane fenomen insta storysinde film paylaşmıştı Netflix lden bide altına yazmış hamileler izlemesin ee onu yazarsan merak edip izlerim sonuç olarak izledim sanırım etkilenmem gereken bir filmdi etkilenmedim 🤣 duygusuz bir pe*zevenkim sanırım hahaah 🤣