Tubacngl Flz-cner98 Bende ilk 16. Haftada hissetmiştim kalp atışı gibiydi benimki 2 3 defa attı seninki de büyük ihtimalle hareketidir 😊
nilsmomy Flz-cner98 bu haftalarda göbek deliğinin orda olur mu ki yani çok daha aşağıda oluyor galiba ultrasonda bakınca bile kasığa doğru alt karından bakıyorlar yine belki damar falandır
Flz-cner98 Busramercanne gerçekten de öyle 5. Bebek de olsa insan unutabiliyor sonuçta bilgin varsa yaz yoksa niye eleştiriyorsunuz ki
Flz-cner98 Vera09 eleştirecek bi post açmadım burda bilginiz varsa yazarsınız yoksa yorum bile yapmadan çıkar gidersiniz bu platformda da sizin gibi kaostan beslenen insanlar var ne yazık ki.
Ecz1anne Flz-cner98 evet bebiş hareketi Ben de 16da hissetmeye başladım hatta 17de kayınvalidemin elini koydum o da hissetmişti
29ayse29-34 Kızlar 3 cü çocuğum 10 yaşında ve 12 haftalık 4 düncüye hamile olmama rağmen bende aynı şeyleri düşünüyorum hatırlamayabilir bende unuttum ama pıt pıt atıyo bağırsak da olsa ben bebek gibi düşünüp mutlu oluyorum 🤣