Flz-cner98 Selam kızlar 3. Hamileliğim ve 16+5 hamileyim. Az önce uzanırken göbek deliğimin yan tarafında bi pıt pıt hissettim bu bebeğim mi ?
Kaganmomss Flz-cner98 kız 3. Hamilelik sen daha tecrübeli olman gerekir evet büyük ihtimalle bebeğindir 😂
Vera09 Flz-cner98 yani 3.hamileliğinizde bebek olup olmadığını anlamıyomusunuz gerçekten? İlk gebelik olsa neyse
Azra41 Flz-cner98 göbek deliği vs bilememde benim bir kurtajim var 2. Gebeliğim 17. Haftamda pıt pıt hissediyordum elinizi koyduğunuz zaman daha da anlarsınız 😊 şuan 21+2 yim
EceDalgaciMahmutoglu Flz-cner98 hayir daha asagida olmali bebek. muhtemelen damar segirmesini hissettiniz. 20. hafta siralarinda göbek deliği hizasına cikar.
Flz-cner98 Busramercanne gerçekten de öyle 5. Bebek de olsa insan unutabiliyor sonuçta bilgin varsa yaz yoksa niye eleştiriyorsunuz ki
Tatlimm Bende hissediyorum arada pit pit 16 haftalikolucam 2nci gebeligim zayif degilim ama ben hissediyorum
Ziynet4459 Ne kadar çok gebelik geçirirseniz o kadar çabuk hissedersiniz hareketlerini büyük ihtimalle bebek kıpırdıyordur ne tatlı 😻
Flz-cner98 Vera09 eleştirecek bi post açmadım burda bilginiz varsa yazarsınız yoksa yorum bile yapmadan çıkar gidersiniz bu platformda da sizin gibi kaostan beslenen insanlar var ne yazık ki.