Sedaaa95 Meltem423 Hayırlı olsun😊 ameliyat anında acı hissettiniz mi? Ameliyat kaç dakika sürdü o an mide bulantısı baş dönmesi oldu mu? Birde ameliyattan kaç saat sonra ayağa kalktınız ilk. Çok oldu ama merak ediyorum 😇😁
Aloneanqel Meltem423 korse takıyor musun canım. Takmıyorsan tak göbek sarkması oluyor çünkü 🥺 korkma ameliyat yerine zararı olmuyor hatta aksine daha iyi çabuk toparlanmanı sağlıyor. Bu arada ilk doğumun mu ? Benim de ekim de ikinci planlı sezaryenim var Allah nasip ederse inşallah. Çok korkuyorum sonrasından. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da inşallah 🙏🏻
Cunponannesi88 Meltem423 hayırlı olsun bende Pazartesi spinal sezeryan olucam burası benden kurtulcak çok soru sordum herkese 🥹😂 Sezeryan sırasında bir şey hissettiniz mi dokunmaları falan bide ayağa kalkmak yürümek nasıldı
Aloneanqel Sedaaa95 ameliyat anında acı olmuyor ama kesildiğini bebeğin içinden çekildiğini hissediyorsun. Bebek ilk 5-10 dk içinde alınıyor dikiş kısmı uzun sürüyor biraz 20-30 dk kadar. Ameliyat anında korkudan kaynaklı baş dönmesi mide bulantısı bende olmuştu kusmaya çalışmıştım midem yok gibiydi hissetmiyordum, hemen ağzıma hava , serumuma ilaç verdiler toparladım ama çok kan kaybettiğim için titriyordum buz gibi olmuştum ameliyathanede. 4 saat sonra ilk adım yapıyorsunuz.
Meltem423 Sedaaa95 Sedaaa95 ameliyatta hic birsey hissetmiyorsunuz ne cekistirme ne acı cok rahat yatiyorsunuz sadece☺️6 saat sonra ayaga kalktim ondada aci yoktu bosuna bende korkmusum rahat olun 🥰
Meltem423 Aloneanqel korse takmadım daha korktum dikislere birsey olur diy3 ama takmam gerekiyor sanırım
MerveSapmaz Geçmiş olsun, Tekrar olsan spinal olur musun? Bnde Ekim’de doğum yapacağım, sezeryan düşünüyorum. Ilk ayağa kalkarken cok ağrın oldu mu? Bir de odaya geldikten ne zaman sonra hislerin geri geliyor, ağrı hemen başlıyor mu?
Meltem423 MerveSapmaz evet öneririm ne aci ne cekistirme birsey hissetmiyorsunuz 6 saat sonra uyusukluk geciyor ama agri yok sadece gaz sıkışmasi oluyor iste o biraz sıkıntılı☺️ben hemsirelerden sicak su torbasi istemistim bu sicakta anca oyle rahatladim zaten gelip gidip agri kesici yapiolar hem kalcadan hep serumdan
Meltem423 Sedaaa95 inşallah sizde agrisiz sizisiz gecirirsiniz pozitif bakinca agri olmuyor psikolojik bu yoksa ben kan aldirirken bayilan biriyim 🙈🥰
Meltem423 Cunponannesi88 hic birsey hissetmiyorsunuz belki belden yapilan igneyi hissedersiniz gerisi yatin uyuyun okadar rahat😌ayaga kalkincada aci yok aslinda sadece bant yapistiriolar o çekiştiriyo derinizi. Size tavsiyem hava sicakta olsa üşütmeyin gaz problemi cektik en zor kısmı afedersin gaz kivranmasiydi😅
Kokturk Meltem423 40 günü geçmeden bence takmayın benim bi arkadaşım takmıştı da allah korusun terleyip nemden şişmişti dikiş yerleri
Meltem423 Sedaaa95 evet bende öyle yaptım keyfini cikarin agriniz olmayacak uyusuk oluyosunuz zaten sadece üşütmeyin onun agrisi var
ceren_1411 Cunponannesi88 yürüyüş yapmak çok önemli ben 2.gün çıkarabildim çok yürüdüğüm halde bide bacaklarımı karnıma çekmemi söylediler onuda yaptım şükür çıktı çıkmasa çok kötü ağrı yapıyor.
Cunponannesi88 ceren_1411 Onu arkadaşım da söyledi bana ama dikişliyken zor olur diye düşünüyorum bide gaz çıkması için ilaç da veriyorlar