Ben de göbekten yapıyorum daha rahat oluyor şimdiye kadar bi kere çok acı hissettim onda da iğneyi birden saldığımız için sanırım. Onun dışında morarma falan hiç olmadı iğnedeki ilaç yakıcı sanırım sadece o da geçiyor bikaç saniye sonra

Butterfly__ Hayır olmuyor hatta ilk haftalarda morarmıştı bir iki kere ondan beri ne morarma ne acı alıştık gitti. Zaten 7 kat varmış deri ( sezeryan için 7 kat kesiyorlar. ) bebeğe gelmesi imkansız diyor doktorlar. Önce bende korktum karnım büyüyünce sonra YouTube den bir kaç doktor dinledim içim rahat etti.

Butterfly__ bende kolumdan yapıyorum canım doktorum bana 9 ay boyunca karından da koldan da yapabılırsın demıstı o ıgne bebege hıc bır sekılde temas etmıyormus zaten bu yuzden korkma ama yınede doktoruna da danış istersen 🌸

• [silindi]

Butterfly__ karnıma yapma düşüncesi beni kötü hissettirdi aslında en uygun yer orası ama ne bileyim fena oluyorum. Eşim kolumu tutuyor ben de yapıyorum ama hemen morardı sizde de öyle mi? Şükür ki 10 gün kullanacağım

Berfi teşekkür ederim bende karından devam edeyim o zaman rahat oluyor ordan

Cgdm34 teşekkür ederim bana da doktor karın veya kol demişti ama içim rahat etmediği için sorayım dedim :)

[silindi] ben bir kere koldan yaptım gerisini hep karından yaptım ama her hangi bir morarma olmadı şimdiye kadar

Butterfly__ oksaparı herkes mi kullanıyor doğurana kadar 😥 ben de tüp bebek yaptırdım 3. Gün embriyosu transfer oldum bugün 5. Günüm ben de oksapar kullanıyorum ne kadar devam edecek 😓

NE02 herkes kullanmıyorum genelde tüp bebek yaptıranlar ve kanında pıhtılaşma çıkanlar yaptırıyor , bana yeni verdi doktor koronadan dolayı kanda pıhtılaşma oldu 20 gün kullanacağım :( Allah kolaylık versin hepimize her gün iğne yapmak zor cidden

• NE02 bunu yanıtladı.
            • NE02 bunu beğendi.