hunilimom Ipeekk 41 de suni aldım öyle girdi canım kızım 😂 yetmedi bir saatte keyfini bekledik iyice otursun kafası diye çok uyuşuk çıkmıştı benim kız
Hamile_anne27 Yesim57- aynen canım benim de öyle. Çarşambaya kadar gün verdi o günü muayene olacak bakalım artık ne olacak. Bence hazır olduklarında gelirler
Yesim57- Hamile_anne27 İnşAllah rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin 🥹
Naznaz6224 Arztmn al benden de o kadar dun gıttım 1 cm dedı bugun sabah nisan geldı sümüksu kanlı akıntı tekrar gıttım zorlasam 2 cm anca acıklık var dedı bebek tam kanala girmemiş dedi tekrar gel salı dedı
Arztmn Naznaz6224 şuan lekelenmem var aynı dediğin gibi belde ve kasıkta ağrı da var ben ne zaman gitsem acaba
Naznaz6224 Arztmn valla lekelemeyin devam edebilir dedı aktif kanama olursa gel dedı ara ara wc de gelıyor
Arztmn Naznaz6224 benim de ara ara geliyor ama leke tarzında yani adetin bitmesine 1 gün kala olan leke gibi
Neseeli Kayaaelif hayır canım kanala girmesi farklı doğumu başlatan ilk eylem diyebiliriz.. 26. Haftadan beri benim bebeğimde baş aşada ama doğum kanalına girmedi henüz ..