Leylaaa9711 RehoGelin bu ben olabilir insanlar istifra ediyor hatta daha kötü oluyor sadece gözlerimden yaş geliyor benim 🥹
RehoGelin Leylaaa9711 annem çıkar rahatlarsın diyor kayınvalidem alıştırma mideni yoksa herşeyi çıkarırsın diyor ben tepkisiz yerlerde sürünmekle devam ediyorum 😂😪
Leylaaa9711 Kele-bekler1 yaaa ne güzel Böyle aynı güne denk gelince çok seviniyorum 💜 Amin inşallah sağ Salim alırız 💕
gbdl2023 Leylaaa9711 7+0 🌸 mide bulantısı hiç bisey yiyememe kusma ve sürekli uyuma istediği dışında hersey güzel 🙈🙈🙈
Tarciniko1998- Leylaaa9711 bende 7haftalık oldum fakat hala kalp atışı duyamadım stresliiyim gecen hafta gittm 6haftalık son adete göre 1hafta gerideydik 7.haftada gel duyarız dedi ama korkuyorum pazartesi gidicez inşallah duyarım sizce biraz 7.5olmayı falaj beklemeliyim
Leylaaa9711 Tarciniko1998- benim de duyulmadı korkma canım bekle biraz daha hatta kız olunca daha geç duyulurmuş derler benim de vajinal da duyuldu ancak
baby3_ Leylaaa9711 7+4 üm bende ☺️. 7 ye girdim bıçak gibi kesildi bulantı çok şükür . Ama şimdi de doymuyorum çok ilginç 😀
Leylaaa9711 baby3_ her gördüğümü duyduğumu da canım istiyor saçma bir şekilde eşim diyor senin ki aşermeyi de geçti 😂
Amine53 Mucizeuzra Canım ben de aynı durumdayım şu an sekiz haftalıyım çok ama çok ağır geçiriyorum sabah akşam kusma hiçbir şey yiyemiyorum su bile midemi bulandırıyor ıkızlerde bulantılar çok daha fazla oluyor
Mucizeuzra Amine53 sen ahmi bensin valla canim🥰 Bu günleri tatli bir ani olarak hatirlayacagimiz günlerde gelecek insallah 🤲
baby3_ Leylaaa9711 bu benim ikinci sağlıklı gebeliğim ilkiyle hiç alakası yok ve şaşırıyorum 😀 canımın istemediği tek şey tatlı şeyler . Diğerinde de öyleydi hep ekşi Falan istedim ama nerdeyse 0 aşerme
Tarciniko1998- Mrsskaraca canım kalp atısını duyabildinizmi bugün gittim kalp atısı yoktu bu sefer bebekte görünmedi detaylı ultrasona girdim orda bebeğin kalbinin durduğunu söylediler sizde erken tanı olarak baktırın bugün cok üzüldüm ultrasona göre 6.4 olmuştu sat göre 8.4 tü
Leylaaa9711 Yaa nefes darlığı yaşayan var mı benim gibi neden oluyor anlamadım nefes darlığı yaşıyorum
Ecegksu Yemek yaparken kokusuyla doyuyorum çok hassas olmaya başladım bende mesela bu akşam yemeğin yanına yaptığım salatanın kokusuna katlanamadım değişik