ZeynepSabancay Arkadaşlar GEBZE ,TUZLA , PENDİK , MALTEPE , KADIKÖY civarında detaylı ultrason in doktor tavsiye eder misiniz??? Fiyatlarıyla birlikte yazarsanız çok makbule geçer.
Janset2105 ZeynepSabancay bende Pendik’te oturuyorum Kartal Umut hastanesinde Mustafa küçük var ben ona gittim buradan birinin tavsiyesi üzerine 3 gün önce girdim güzeldi detaylı bir rapor bir sürü bebeğin renkli fotoğrafı birde cd verdi 363 tl fiyatı memnun kaldım
MelikeGvnmzzyank ZeynepSabancay ben Pendik şifa hastanesinde yapdırdım 250 tl idi hatırladığım kadarıyla belki zam gelmiş olabilir g
MelikeGvnmzzyank ZeynepSabancay bebeğin incelediği bölümlerin ultrasonunu veriyor tabi yazılı şekilde de raporu yazıyor
VVV41 Gebze ve Tuzla’da bilemeyeceğim ama bugün girdim detaylıya İzmit medical park Eray Çalışkan kendisi Prof ücreti 450 tl
VVV41 ZF_2019 Eray bey i daha önceden de tanıdığım için az çok mizacını biliyorum. Kendisine aklıma gelen bütün soruları sormaya çalıştım ve cevabını aldım . Allah’a şükür iyiydi sonuçlarım. Fazla konuşkan değildir ama içim rahat etti .
Betra Emsey Hastanesi 350 Tl Gebze Merkez Hastanesi 275 Tl Ersoy Hastanesi 360 Tl Şifa Hastanesi 300 Tl Bölge Hastanesi 445 Tl Pendik Vm Medical Park 500 Tl Saygı Hastanesi 300 Tl