Meraba öncelikle herkese . 🥰 bu hikayeyi yazmak için tam 9 ay bekledim şükür sonunda banada nasip oldu 35 haftalıkken sancılarım başladı 1 gece hastanede kaldım çıktım serumlarla ignelerle durdurduk sancıları doktorum 10 gün daha beklesen yeterli demişti 38 haftalikken alırım dedi planlı sezeryandı benimki zaten normal doğumdan korkuyodum dün sabah meleğime kavuştum şuan hastaneden yazıyorum sabah 8 bucuk gibi hastaneye geldik nst ye girdim 1 saatten alacaz sezeryana dediler sonra yatışım felan yapıldı odaya yerleştik hemen hemşire geldi beni hazırlamaya birazdan alacaklar dedi korku heycan endişe hepsini aynı anda yaşıyordum o an ilk gebeliğim bu arada sonda felan takılmadı hazırladı beni hemsire doğumhaneye gittik çok güzel bir ekip karşıladı beni hepsinden gayet çok memnun kaldım güler yüzlülerdi neyse yattım masaya elimden damar yolu açıldı narkozu vermeye başlıyoruz dedi narkozu verdiler gerisini hatırlamıyorum zaten 😅 9 da girdim 9.15 te oğluşum dünyaya geldi 🥰 bende 9 bucuk gibi kendime geldim uyandım bi ağrıyla hemen agrı kesici yaptılar yarı aygın baygın oğlum nerde dedim yukarda dediler kendimde pek değildim benide yukarı çıkardılar tirtir titredim 2 saat boyunca kendime gelemedim hemen hemsireden ısıtıcı istedik 2 saatin sonunda kendime geldim şükür zorlandığım tek şey sezeryanda karnıma bastırmaları ve ilk yürüyüş oldu. Onun dışında bi sorun olmadı herkesin acı eşigi farklı gerçi kızlar size tavsiyem bol bol yürümeniz sezeryandan sonra ağrilarıniz o şekil diniyor şuan meleğim yanımda uyuyor tarifi yok bu duygunun 9 aylık serüvenin sonuna geldik yolumuz uzun ve zordu şükür kurtuldum evladıma kavuştum darısı sizlere olsun insallah bir avazda kurtulursunuz sezeryanla ilgili sormak istediginiz bişey olursa burdayım 🥰😋🤲🌸