Zey-neppp biranneadayi15 canım yüz yüze olsak anlatırım. Ama burdan anlatsamda anlaşılmaz. Bir çok şeye bakıyorum. Kesenin şekli , bebeğin duruşu konumu , plesantanın oluşmaya başladığı yer vs vs
Muhammedinannesi2424 Zey-neppp Formunda sadece siz erkek dediniz. Bugün asistan kiz dedi ama doktor ısrarla erkek dedi. Galiba sadece siz bildiniz
AysegulNazli Keereminannesii darısı başıma ya. Benim de bir kızım var bir tane de oğlum olsun isterim :)
Keereminannesii AysegulNazli inşAllah Allah gönlüne göre verir canım bizede çoğu kişi göstermiyor kesin kızdır diyor du ama biz batıl inançları yıktık herşey nasip kısmet 👍☺️
biranneadayi15 Zey-neppp instagramda bir fotoğraf görmüştüm ultrason görüntüsüne göre embriyo sağ üst ve alt taraftaysa erkek orta sol alt ve sol üst kız diye
Zey-neppp esraklcc canım arama motoruna hızlı resim yükle yaz. Tıkla sayfaya gir. Orda resim yükle diyor galeriden seç. Yüklensin. Sonra bağlantıyı kopyala buraya yapıştır. Sanırım böyle ☺️
Zey-neppp 2erkeksnnesi canım kesenin şekli, bebeğin duruşu konumu, plesantanın yeri bir çok şeyi birleştirip sonucu söylüyorum ☺️
Zey-neppp nazile4152 canım görüntü uzak net göremedim. Daha yakın atarsan daha doğru olur tahminim. Ama erkek gibi gördüm ☺️