Battaniyeli Kızlar özele gidiyorum ama fiyatlar o kadar arttı ki. Şuan 31. Haftadayim bir sonraki muayenemde nts isticek muhtemelen doktorum. Devlette yaptırıp özeldeki doktoruma götürebilir miyim acaba. Nasıl yapabilirim. Kabul ederler mi
Battaniyeli Vera09 henüz o aşmaya gelmediğim için fiyatını bilmiyorum ama muayene ücreti 225 den 300 oldu. az önce biride aynı hastanenin nst sinin 200 olduğunu yazmış. Aynu şube mi bilmiyorum tabi. Yarın arayıp öğreneceğim
Kizilkafaa HilalEyce Nst o gün çekilip anında doktora gösterilmiyor mu? devlette nasıl nst gireceksiniz? randevu mu alacaksınız acilde her gittiğinizde de nst istemeyebiliyor doktora bağlı bir durum cünkü bu..
Vera09 Battaniyeli bence bi yanlis anlasilma olmustur nst okadar pahali degildir surekli cekilecek cunku ozaman kmse yaptiramazdi
OzgeSyr_ Şaka gibi ben özel bi kliniğe gidiyorum 350 tlydı 400 duydum en son fıyatını bızden hala 350 alıyor doktorumuz ve nst için sadece 20 tl alıyo
Battaniyeli Vera09 Canpolat evet doğru söylüyorsun anlik takip edilen bisey ☹️ valla medipole gidiyorum ben. Yarın arayıp sorucam daha sormadım ama aklimdaydi bu ara. Az önce biri muayene hariç 200 yazmış Bi yorumda şok oldum 😯 öyleyse bende alternatif yol bakım dedim. O kadar zorlaştırdilar ki herseyi. Muayene 225 den 300 oldu zaten asgariye zam geldiği hafta. Nst ye de hiç şaşırmam
Marazin_annesi Battaniyeli canım sen devlete git sabahdan sıra al muayene için sancım oluyo dee nst ye baglanmak istyrm de doktor buyuk ihtimalle yollicaktr nstye ozele gidip gosterebilirsin
Canpolat Battaniyeli Nst o an çekilmesi gereken bişiy anı anına değişiyor herşey çünkü .Öyle idrar tahlili gibi önceden yapıp götüremezsin canım .Çünkü ne bebeğin kalp atışı ne de kasılman sürekli aynı olmuyor.Canlı canlı kontrol edilmesi gerekiyor anı anına yani anlık.Ayrıca çok pahalı bişiy değil ucuz gittiğim hastane de 25 lira çoğu yerde en fazla 70 lira duydum ondan pahalısını hiç duymadım ben .Ha bide acilden girince farklı poliklinikten isteyince daha ucuz olduğunu duymuştum .
Bayancorek Battaniyeli Zam öncesi benim gittiğim hastanede de 77 tl idi nst, şimdi daha da artmıştır muayene 300 olmuş. Bari nst yi uyguna yapsalar ya. 🤷🏼♀️
mmihri Bende dün devlette çektirip özelde gösterdim canım 🤷🏼♀️ Sorun olmadı ama tabi sizin doktorunuz sorun yapar mı bilemem