Tecrubeli_anne Ayperitansu normal doğum mu sezeryan mı sizinki. Normal doğumda dikiş olunca uyuşturmadan dikiyorlarmış bilğiniz varmı acaba
haklisinesracim Tecrubeli_anne Evet uyuşturma olmuyor ama zaten hissedilmiyor pek ben 3 sene önce doğum yapmıştım dikişlerde pek bir şey hissettiğimi hatırlamıyorum uyuşturdunuz mu demiştim hayır uyuşturma yok demişti doktor.
Egemen_ozgur_annesi Ozum12 oğlumu devlette yaptım, yine karnımdaki oğlumu da devlette yapacam Allahtan bir aksilik olmazsa 😊 sıkıntılı bir durum yoksa özele vereceğin parayla evladına herşeyin en iyisinden en güzelinden şeyler alırsın. Yani ben öyle yapacam 🥰
Ozum12 Egemen_ozgur_annesi haklısın devlete muayene oluyorum ama işte refakatcı olayı düşündürüyor ☺️
Egemen_ozgur_annesi Ozum12 refakatçi da annemden daha iyi bakan kimse olmaz valla. Ben evladımı düşünürken o beni düşünüyor 😊
Ozum12 Havvauslu benimde bildiğim kadarıyla olmuyor bir kişi refakatcı kalabiliyor oda erkekler refakatçi kalamıyor sadece görüp belli süre çıkıyor
Ozlemdolugan Ozum12 bende devlette doğum yaptım kısa bir süre önce refekatçi evet erkek almıyorlar ama görmeye falan cok rahat izin veriyorlar sıkıntı olmadı bende eşim birgün sonra gelip çıkısıma kadar yanımda kalmıstı hiçbişey demediler bide odalar iki kişilik ama ben tek kalmıştım onunda rahatlıgı vardı😀
Marazin_annesi Tecrubeli_anne 2020 de normal dogum yaptım uyuşturuyolar canım uyuşturmadan dikişmi atılirmış😅 ben suni sancıyla dogum yaptım üc tane iğne vurdular birinide ozel bolgenin yanından vurdu uyusturuluyor normalde benim canım çok tez attıramazdım o dikişi hissetseydim
Impossiblee Ozum12 Mecburiyetten devlette olacak maalesef refakatçim de kim olacak hiç bilmiyorum devlet erkek refakatçi kabul etseydi eşim olurdu
Marazin_annesi Kader_1 şuan korona arttıgı icin 3 kisiyi refakatçi bırakcaklarını sanmıyorum benim ilk dogumumda bi kisi kalabildi şuandada 1 kisi kalacak galiba