_gmzenur_ Ys35 bilmiyorum ki cnm bugün doktorum büyük ihtimalle erkek dedi ama tabi daha çok erken yanılma payı var sağlıklı olsunda kız erkek önemli değil 🙏🏻
Hatice-x _gmzenur_ @girl_boy_annesi Bende cinsiyet tahmin kesin ve cinsiyet tahmini planlama sayfalarına ultrason resmimi attım ikiside erkek dedi bir oğlum var 4 yaşında bu 2. Gebeliğim ALLAH biliyor yani bı tık gönlüm kızdan yanaydı ama evladım yeterki sağlıkla dünyaya gelsin gerisi önemli değil bakalım tahminleri tutucak mi birbirimize lütfen burdan haber verelim
ezgimm0027 _gmzenur_ bende yaptırdım adimadimannelik cinsiyet tahmini kesin baska sayfalarda vardi hatirlamiyorum kiz dediler 35 haftaligim 4 kere doktor farkli cinsiyet söyledi sayfalar haklıdir umarim çünkü bir oğlum var 😊
Hatice-x ezgimm0027 35 haftalığa kadar öğrenemediniz mi cinsiyeti ayy umarım benimde başıma gelmez 🙈 Lütfen öğrenince bizede yazın
Melek63 _gmzenur_ hemşire anne diye bir sayfaya baktırmıştım %80 erkek dedi. 23. Haftadayım kesin kız 3 doktor gözüyle 😊 inanmayın iki ihtimal var zaten atıyorlar tuttuğu oluyor
_gmzenur_ Melek63 Kontrolüm de doktor erkeğe benziyor dedi fakat kesin birşey demedi bende adım adım annelikk sayfasından baktırdım oda %70 kız dedi 🤷🏼♀️
ezgimm0027 Hatice-x öğrenemedik malesef en son bağdaş kurmuştu sagolsun 🤭 çatlıyoruz ailece meraktan 36da kontrolum var yine gorunmezse dogumda artik 😅 yazarim insallah 😊