_gmzenur_ adim_adim_annelikk İnstagram hesabından cinsiyet tahmini yaptıran oldu mu ? Bugün doktora gitmiştim doktor büyük ihtimalle erkek demişti birde o sayfadan tahmin yaptırayım dedim oda %70 kız dedi. Cinsiyet tahmini yaptırıp kesin sonuç alan oldu mu?
ezgimm0027 _gmzenur_ bende yaptırdım adimadimannelik cinsiyet tahmini kesin baska sayfalarda vardi hatirlamiyorum kiz dediler 35 haftaligim 4 kere doktor farkli cinsiyet söyledi sayfalar haklıdir umarim çünkü bir oğlum var 😊
Melek63 _gmzenur_ hemşire anne diye bir sayfaya baktırmıştım %80 erkek dedi. 23. Haftadayım kesin kız 3 doktor gözüyle 😊 inanmayın iki ihtimal var zaten atıyorlar tuttuğu oluyor
_gmzenur_ girl_boy_annesi sana ne dedi kuzum sanada erkeğe benziyor demişti değil mi doktor yanlış hatırlamıyorsam
girl_boy_annesi _gmzenur_ ben ilk 5 haftalık baktırdım döllenmeye göre %65 erkek dedi sonra 12 haftalık resmine %70 erkek dedi aynı gün doktorda erkek dedi🤷🏻♀️ Ama ortada pipi yok henüz
_gmzenur_ girl_boy_annesi Bir haç haftaya iyice netleşir inşallah haber verelim birbirimize canım bakalım kimin dediği doğru çıkacak
girl_boy_annesi _gmzenur_ haberleşelim canım ben çarşamba inşallah gideceğim 18+2 oluyoruz inşallah doktor %100 söyler
girl_boy_annesi _gmzenur_ o boyama ile bakıyor bilemedim ki canım inşallah doktorun dediği olur 🤲🏼🤲🏼🤲🏼
_gmzenur_ girl_boy_annesi ayyyy evettt özel olsun devlet olsun hepsi çok yoğun heryer aynı herhalde 🤦🏼♀️
EceDalgaciMahmutoglu azıcık sabredin, para yedirmeyin şu şarlatanlara. bilemediniz deyince engeli yiyorsunuz, spoiler vereyim size…