2022Mom2022 EmineDefneGokce 26 Haziran son adetin ilk günü ama burayada öyle yaZdım 3+5 diyor ama ,26 günde bir oluyorum
Annesininportakali53 2022Mom2022 yok kuzum bebege zararı olmaz ama sana olur yani astım varmış keseyi görmeye gidince doktoruna söyle
2022Mom2022 Biroglanannesiii Canım banada çok mantıksız geliyo biliyorum ama yazmış kendinden emin gibi ne biliyim içine kurt düştü biraz Güçlü öksürüyorum 3 4 dakikada bir ister istemez onuda görünce tedirgin oldum neyse sakinim😂
Biroglanannesiii 2022Mom2022 Doktoruna astım olduğunu belirtmeyi unutma çünkü hava vs Alman gerekebilir doktorun bilsin
[silindi] 2022Mom2022 öksürmemeye çalıştıkça öksürürsün 😅😅 şeytanın işi rahat bırak, allah sana bağışlasın kendini stres etme
seyma9188 2022Mom2022 Ben de öyleydim ilaçları kullandıkça nefes almaya başladım çok şükür.Benim bebeğim 2 aylıktı başladı bu illet öksürük.Kadın doğum doktoruma sordum ne yapabilirim diye.Zencefilli bal iyi gelir dedi.Ballı süt içebilirsin dedi.Balgam atmama çok yardımcı oldu bunlar.Sabah aç karnına zencefilli bal yedim,pekmez içtim.Gece de ballı süt çok iyi gelmişti.
2022Mom2022 seyma9188 süt çocukluktan beri ağzıma sürmem çok demedim vücut kabul etmiyor süt ve ürünlerinede alerjim var zaten peynir ve yoğurdu aşırı seviyorum ama yediğim an günlerce öksürüyorum çoo canım çekmedikçe tüketmiyorum maalesef ☹️ Ama diğerlerini deneyeyim
seyma9188 2022Mom2022 Benim kuzenimde yıllardır var bu hastalık.Doktor paketli hazır gıdaları tamamen yasaklamış.Aşırı baharatlı gıdalar,çikolatalı ürünler,çamaşır suyu,yumuşatıcı,parfüm,deodorant ile temas yasak.
Deletedmom_30 Deletedmom727272 vallahi yeni hesap acmaya halim kalmadi nerdeyse 2 senedir burdayik bilmem kacinci hesabim😂😂
seyma9188 2022Mom2022 Bide ilk etapta buhar çok iyi geliyor nefesini açıyor.Benim makinem yoktu o yüzden acile gidip buhar alıyordum her gün.Alerjik astım hamilelikte başladı bende daha öncesinde yoktu böyle bişeyim.Sizde önceden varsa bi buhar makinesi edinmeniz size iyi gelebilir.
2022Mom2022 seyma9188 aynen aynen paketli Yesemde oluyo öksürük var Allah’ın bi bildiği demekki en sevdiklerim bana zararlı gülsemmi ağlasammı
Obirgebe 2022Mom2022 kim dedi bunu yaa 🤦🏼♀️ Hamile kalmadan öncede bi ehliyet gibi bi belge verilmeli yaa 😂😂
2022Mom2022 Obirgebe O kadar doğru yazmıssınki tebrikler 😂dünmüydü neydi biriyle kavga ettim zaten bu durumlardan dolayı sonra tatlıya bağladıkta her önüne gelen herşeyi yazmamalı bence
Pembebulutt 2022Mom2022 sakın öksürme içinde tut bebeğe bişey olmasın Allah korusun da dikkatlice davran öksürmemeye çalış 🙊🙊🙊
2022Mom2022 Pembebulutt İnsan gibi soru sordum dalga geçer gibi cevap vermeyin terbiyesizlik yapmayın benim cevapları baştan aşağı bi okuyun …!
Deletedmom727272 Deletedmom_30 ahajauahau çok yaşa sen😂 diyaframını hazır tut buralar bayır aşağı gidiyor🤭🤭