Kızlar rahmimde varis var agri yapiyor yaniyor. Geceleri saga sola donene kadar icim gidiyor. Ne yapabilirim yardim edermisiniz bide normal dogurmak istiyorum. Bazen engel oluyormus rahimde ki varis. Ne yapicam bn:(
Varis sendromu😣?
Hayalvemasal00 canim varis oldugunu doktormu soledi acaba ayni sekilde sikayetim var benmde 33+1 im bacagimi bile kaldrmak zor gelior bazen vajinamda batma oluyor
Mehtapkz yarin gidicem dr a canim. Ama varis olduğunu biliyorum. Sol dudak tarafinda damarlarim sisiyor yanma ve kasinti olu yor. Cok yuruyunce yada kabiz olunca falan baya agri yapiyor. Seninde o turden mi :(
Hayalvemasal00 canim benimki disardan bakilinca bise yok ama mesela sol bacagimi kaldiramiorm ozellikle geceleri oluyor bi batma bi agri yururkende ole
Mehtapkz ictenmi varis olmus yani. Anlamadim canim. Benimde agri oluyordu basta rahim kasilmasi sandim. Daha snra kuafore gittim ada snrasi dahada agrim oldu. Snra baktim damarlar azmış morarmis kizarmis. Adaninda etkisi olmustur ama temizlendikten snra damarlari fark ettim canim. Varis oldugundan eminim malesef :(
Hayalvemasal00 iste bende bilmiyorum disardan esim baktgnda bise yok dior ben egilsemde goremiorum ama yurumekte zorlk cekiorm ozellikle sol tarafta 33+2 yuz buarada carsamba doktor kntrlm var ozaman solicem canm ama 3 haftadr var bu bende ozamnda doktora solemistm ama bebek buyuyo normaldr demisti ole hic bakmamisti
Mehtapkz alttan baksin canim. Emin olsun ne oldugundan. Bazen dogumu etkiliyor oyle seyler