Melekannesiiiii Hanzademerve birde neler yaptınız bu süre zarfında yukarı çıkması için falan bişey yaptınız mı
Pcoslubiranne Melekannesiiiii benim de tam kapatmiyordu amâ sârkmisti. Bsindan beri lekelenmem oluyordu. 23. Haftada yan duvara yerlesti.Doktorum 7. Ayinda cikarsa rahat edersin demisti daha erken cikti sukur.Sizinki de cikar bence.tam kapatmamasi bile iyi sayilir.
Melekannesiiiii Pcoslubiranne yaa maşaallah ne güzel benim de iki gün önce ilk defa kanamam oldu şuanda da lekelenme şeklinde dewam ediyor inşaallah hayırlısı ile yukarı çıkar sağolum😌
Pcoslubiranne Melekannesiiiii insallah.lekelenmeler hemen kesilmiyor maalesef artmadigi surece korkmayin.gerci ben sadece lekem olmasina ragmeb aglaya aglaya doktorumu ariyordum ama siz öyle yapmayin.🙈
minnosanneyim Melekannesiiiii banada kısmi kapandığını söylemişti doktorum 22. Haftamda 27 haftalıkken baktı yine öyleydi şu an 29+3 üm bi dahaki sefer inşallah çıkmış olur ☺️
Melekannesiiiii minnosanneyim ayy inşaallah canım kontrole gittiğinde yazar mısın tekrar aynıyız hemen hemen😊 inşaallah çıkmış olur 🤲🏻
Denizovski Melekannesiiiii 31+5 teyim aynı durumdayım maalesef iki gündür kanamam var. Hastaneye yatışım yapıldı. Bebek çok hareketli eşi kanama yapıyor dediler. 1 parmak da açıklığım var. Bekliyoruz bakalım doktorum çok büyük ihtimalle sezaryen dedi.
Melekannesiiiii Hanzademerve bi şey daha sormak istiyorum hiç kanama veya lekelenmeniz oldu mu bu zamana kadar
Hanzademerve Melekannesiiiii ilk 4 ay kahverengi leke gördüm oda düşük riskim var 4 ay progestan fitil kullandım suan 8.ayımdayım işte çok şükür bir sıkıntım yok ama ben cok dikkat ediyordum istirahat ediyodum