Karelinannesi Mysaa ya bende hesaplıyorum da o şekilde olursa 3500 kg doğar ama 40 haftayı doldurursa yani.. olurda erken gelirse bi iki hafta kaç olur diye öğrenmek istedim
Mysaa Karelinannesi bende 40 haftayı doldurunca 3500 doğar diyorsan şuanki kilosuna göre erken gelirse bile 3300 felan olur zaten 3 kiloyu geçtiğini sorun olmaz toparlar kendini 😊 benimki öyle dusunursek 3 haftada 1 kilo almış 2700 olarak kalan 3 haftada 1 kilo daha alır 3700 olur güya ama hiç sanmıyorum 😀😀
Mysaa Karelinannesi tabiki canım öyle ama usg yanıltıcı oluyor doğumda felan iri bebek demezse doktor çok 4 kiloyu gececeğini sanmıyorum 😊
Aysegul345 Karelinannesi Ga 34w5d haftaya kontrolüm var belli olur heralde ama ben normal düşünüyorum,siz? Tahmini doğum tarihi 28 ağustos gösteriyor uygulamalarda
Karelinannesi Aysegul345 bende normal düşünüyorum. Uygulamaya göre 30 Ağustos ama doktorum 15 inden itibaren hazırlıklı ol dedi gelebilirmiş 🙏🏻 GA bende baya geri yazıyor doktorum birşey demedi ama neden böyle oldu ki
haklisinesracim Karelinannesi evet doğru ama ortalama olarak öyle. Herkesin aynı olacak diye bir kaide yok 100 Gr da alabilir 300 de alabilir