Ziynet4459 Peelinn sağolsun doktor çok ilgisizdi ben 2.300 eşim 2.500 doğmuşuz zaten 1.60 boy 57 kiloyum o da gebelikten normalde 48 i zor görüyorum 😂😂 çocuğumda minyon olur işte
Ziynet4459 onurhan peki benim cahilliğim😂😂 hiç denk gelmedim ama önlemin küçük paketinden alıp deneyebilirsiniz ama stok yapmayın bebeklere güvenilmez alerji olabiliyorlar
Nahirep onurhan HurremSultan ben de ortanda kızımı bim beziyle büyüttüm hiç pişik olmadı bunda bim bezi aldım
onurhan Ziynet4459 internet dışında nerde bulabilirim şans vermek istiyorum mağazalarda falan hani internetteb sipariş ette gelcek zor
Ziynet4459 onurhan normal mahalle arası bakkallarda bile vardır diye düşünüyorum 🤔 molfix prima gibi kullanılan bir bez aslında
Semra41 Yesim ben hem prima aldım hem sleepy bez konusunu bebekler karar verıyor bakalım gorecoz zamanla☺️
Ark Yesim ben prima ama arkadaşımın stok yaptığı bez bana verdi çok almışlar zamanında mecburen onu denicem
Yaseminf Yesim etrafımdaki herkes önce prima premium care dene dedi bende aldım sonra deneyerek daha uygun bez bul dedi bende öyle yapicam baby turco da aldım ama 3 numara aylık paket aldım başka da stok yapmadım herkes memnunum diyor baby turcodan
kadrfdan Yesim kafamda koca soru işaretleri oluştu şuan Prima düşünüyordum aslında ben Ama sleepy de olabilir ankete bakınca Aylık paket mi almalıyım 1 numarayı hemen büyüyüp de bezin küçük gelme durumu olur mu
Yesim kadrfdan valla sleepy kalıpları dar 1numara bir paket al dar olduğu in sızdırıyor da. 1numaea bittikten sonra iki alırsın zatenn