Ozlemyeni kızlar sezeryanın en güzel yanı doğum :)) yani kişiden kişiye değişse de bişey hissetmiyorsunuz hele girerken 10 dk sonra bebeğinizi göreceğşniz heyecanı çok tatlı. ama sonra ki ağrı ve acılara da şimdiden biraz olsun kendinizi hazırlayın en azından. Herkesin acı eşiği farklı olsa da sonuçta sezeryandan sonra ameliyat yerinizden dolayı canınız yanıp zorlanabilirsiniz. Buna kendinizi en azından hazırlarsanız hemen toparlanırsınız zaten :)))
Son 3 Pazartesi spinal sezeryan olucam çok korkuyorum tavsiyeniz var mı?
Cunponannesi88 diger yazdiginiz yazilaa denk geldim.ben kasik fitigi ameliyati oldum spinal ile.korkmayin cok rahat gecti.sizi öne egiti tutacaklar,belinizden minicik hissetmeyeceginiz incelikte igne girecek sonra hemen uyusuyosunuz.tam uyusma oldu mu diye soruyolar size.uyustu derseniz doktoru cagiriyolar.ellerinizi yana acip bagliyolar kipirdamayin diye.onunuze bir perde cekiliyor.doktor gelip isleme basliyo.buraya kadar sezeryan ile ayni islem.ben kasik fitigi ameliyatinda hic bisey hissetmedim.ne baski ne bisey.doktor bitti deyince oha ne cabuk demistim.zaman zaten hemsire ve doktor sohbeti ile gecmisti. Benzer olacagini dusunuyorum yasananlarin sezeryan ile.ki doktorumda gecen hafta dediki sureci zaten biliyosun ayni seyler olacak.korkmayin en kolay kismi bu
kivicik benim merak ettigim sezaryen sonrasi geldik odaya kahve komposto ne icilmeli? Onceden kasik fitigi amelyati oldum bol bol kola kahve ictim bas agrim hic olmadi.simdi kola kahve sute zarar verir mi ne yapmali? Bi de yataktan nasil kalkmali? Kasik fitigi ameliyatinda tek tarafta vardi ameliyat yarasi, diger taraftan kalktim .simdi nasil kalkcam😂
Cunponannesi88 Çok zor belden aşağı uyusturulmak uyuşukluk kalıyor bir hafta oldu halen yürüyemiyorum
Cunponannesi88 merhaba. Bende çok korkuyordum dün akşamüstü 5 te sezaryen oldum spinal. Cidden okadar basitmişki kendimi boşuna okadar strese sokmuşum. Sadece ameliyattan birkaç saat sonra ayağa kalkıp yürümek canımı acıttı okadar. Lütfen hiç korkmayın
Ozlemyeni canım ben odaya geldim biraz üşüme krizleri vardı odaya geldikten 3 4 saat sonra sadece kahve ve suya izin verdiler gece 1 de odadaydım. Sabah anca sadece sulu şeylere izin verdiler . Ben 2 bardak filtre kahve içmiştim sabaha kadar. Gaz ve kakanı yapana kadar daha sıvı besleniyorsun zaten
kivicik filtre kahve mi 3u bir arada nescafe mi?
kivicik peki ağrı kesiciler etki etmiyor mu ? Ayağa kalkmadan önce ağrı kesici alsam rahat kalkarmıyım
Pinarcicek07 bende sonrasından korkuyorum yürümek zor diyor kimisine zor gelmiyor 🤷♀️ Tavsiye ettiğiniz bişey varmı?
Cunponannesi88 illaki ediyor ama işte sonuçta belli cerrahi işlem olduğu için illaki ağrıların olabiliyor. Ve şunu gördüm vücut gerçekten kendini anneliğe hazırlamış ben çok az uyuyama rağmen o kadar güçten düşmedim normalde olsaydı o kadar az uyumaya bayılırdık :) insana bir annelik güdüsü ve gücü geliyor emin olun çevrenizdeki herkesten daha güçlü oluyorsunuz şuan 3 günüm bitmek üzere belki toplam 10 saat uyuyamışımdır ama hiç hissetmiyorum bile