Tuba-Sahra dilosss ben en son Pendik bölgeye gittim hala doğum yapicam hastaneyi bulamadım canım diğerlerinde içmedim bu 3. Hamileligimden 1 sene önce başladım inşallah bı sıkıntısı olmaz
dilosss Tuba-Sahra ya Konak hastanesi Ergün beye çok iyi diyorlar ama normal 2000 herhalde fotocusuds içindeymiş kendi ücreti 110 tl
Tuba-Sahra dilosss konak hastanesi işine göre fiyat veriyor canım benim 3. Sezeryanim riskli die 3500 diyor herkese fiyatı farklı
Hanim78 Cansutkbs cnm ben de devlet hastanesine gidiyordum ilk haftalar hiç memnun kalmadim şimdi konak hastanesine Ergun beye gidiyorum çok memnunum doktorumdan maddi açıdan sıkıntılı değilseniz öneririm
ense4275 dilosss bende cok begenen var dıye ona gittim ama hıc memnun kalmadm üçüncü muayenemde bıle ınsan hastasını tanımaz hatırlamaz yada muayeneye gırmeden notlarına hıc mı bakmaz
Tuba-Sahra ense4275 benim iki hamileligimde takibini yapan ve doygmalrima giden doktorum Neslihan şeker iki sen sonra gittiğimde bile tanıdı ☺benim içinde bu önemli bir konu doktorun hastanesini tanıması gerekiyor
Ygmr0334 Pamugumgeliyor kızıl kısa saçlı kadın hale olabilir mi acaba ne gibi şeyler duydunuz bende 5 aylıktan beri ona gidiyorum gündüz ve acil de bir iki doktorla bende tanıştım. tanışın, gece başlarsa doğumunuz kendi doktorunuz gelmiyor diye biliyorum nöbetçi kimse o doğum yaptırıyor
Pamugumgeliyor Ygmr0334 ya internetr adini yazincada gorursun canim, mahkemelik olmus bir aile ile, 9 ay boyunca saglam dedigi cocuk kolsuz bacaksiz mi ne dogmus , doktorun ismini yazdigimda internete direkt haberi cikti karsima
ense4275 Cansutkbs canım ben konak Ergün beyle basladım sonra bıraktım adını cok duydum dıye gttım ama benı memnun edemedı ılk hamılelgım benım ona sormam gereken soruları o bana soruyordu hasta dosyasına bakmadan muayene etse gerek ben her gıttımde ılk gıtmıs gbı adet tarıhı vs bılgılerımı verıyordum ve benı sureklı tedırgın edıyordu daha sonra medıcal parktakı Burhan Şeker e basladım ozel muayenehanesıne hem cok memnunum hemde sıra beklemeden randevu saatımde gırebılıyorum
ense4275 Tuba-Sahra tabıkıde onemlı canm bde benm adet tarıhımde sıkıntı vardı dusunsene her muayenemde adama aynı seylerı söylüyorum anlatmaya calısıyorum
Pamugumgeliyor Ygmr0334 https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/kolsuz-ve-bacaksiz-dogan-bebek-doktorla-tekirdag-yerelhaber-1171914/
Denizreyyan Cansutkbs Farabide Yıldız hanımı önerdiler bikere gittim artık takip için ona devam etmeyi düşünüyorum. Akşamları kendimi kötü hissettiğimde yüzyıla nöbetçi doktora gidiyorum her gittiğimde baya ilgililerdi
Ygmr0334 Pamugumgeliyor ben pendikte kine gidiyorum memnunum doktorum hale kayıran şimdilik memnunum bakalım
Burcu1804 Merhaba hanımlar bende Gebze yüzyıl hastanesi çiğdem hanıma gidiyorum gayet memnunum herşeyi bana açıklıyor güzelce aklımda soru kalmıyor tavsiye edebilirim 🤗🤗
dilosss Yüzyıl da da bebekleri doğururken biryerlerini kırıyorlrmış geçen aylarda bizim tanıdık doğurdu bebeğin omzunu çıkarmışlar
dilosss Ya ben Gebze’de oturuyorum doktor Kartal’da sancılarım başladığında nasıl olacak kaynanam hastaneye yakın onda mo kalsam son hafta evimde kalmasam sıkıntı olur mu kızlar sizce bana akıl verin
Tuba-Sahra dilosss canım bende Beylikbağı dayım burda çoğu tanıdığımeski adıyla kaynarca nenehatunda doğum yaptı kimi normal kimi sezeryan sancı halindede yetiştiler yani bende iki doğumunu orda yaptım şimdi 3. De o taraftan düşünüyorum burda hastanelere nedense güvenmiyorum hepsinde ayrımını olay yaşanıyor
dilosss Tuba-Sahra evet bende çayırovada oturuyorum bende güvenemiyorum neden acaba bi anlam veremedim
Tuba-Sahra dilosss ☺☺bence sürekli.kotu bisiler duyduğumuzdan uzak hastanelerden bişi duymuyoruz sanırım.ben ona bağlıyorum