Melekozkan41 Atarsa 74 Allah’ım zaman ne çabuk geciyo yaaaa🥰🥰🥰❤️❤️❤️🌸🌸🌸 kimler benimle aynı gün kızlar🤍🤍🤍💙💙💙☺️☺️👍
Melekozkan41 Kbraataselim ayyyyy aminnnnnn hepimiz sağsalim alalım evlatlarımızı kucağımıza inşallah 🤲🤲😘😘❤️❤️🌸🌸
Melekozkan41 EsraveMasal2020 cümlemizin bebeğim ❤️❤️😘😘 zaman gecmiyo derken birden su gibi akmaya başladı valla bı tuhaf oluyorum böyle düşününce ☺️☺️💙💙🥰🥰🌸🌸
EsraveMasal2020 Melekozkan41 çok çabuk geçiyor zaman kuzum ya ahh bi dogsada doya doya sarilsam öpsem
izobellaaa-_- Melekozkan41 benim de oğlan gittin mi doktora boyu kilosu nasıl oluyor bu aylarda acaba :)
Melekozkan41 izobellaaa-_- gittim gittim valla benim oğlan birazcık göbekli anası kılıklı yemeği seviyorum ben oda bana benziyo ☺️☺️ 1450 gramdi 38 cm dedi doktorumuz🤤🤤☺️☺️💙💙🌸🌸
izobellaaa-_- Melekozkan41 bende 28 de gittim kuzum 1300 38 cm benim de ama doktor oynar kilo boyu 🥰 göbeğin çıktı mı belirgin mi
Melekozkan41 izobellaaa-_- bende 28+6 gibi gittim şuan 29+3 um ☺️☺️🤗🤗çıktı kuzum hemde sanki günden güne buyuyo karnım gibi hissediyorum 🤤🤤 sanki dersin bı kaç gün öncesine kadar bu kadar büyük değildi karnım ☺️☺️ yani yada bana öyle geliyo anlayamadım 🤤🤤💙💙🌸🌸🥰
izobellaaa-_- Melekozkan41 benim de karnım daha çıkmadı birde sıcaktan artk birşey de yiyemiyorum bakalım inşallah şişmeyiz 30 dan sonra son aylar zor oluyor diyorlar 😂
Melekozkan41 izobellaaa-_- evet kuzum öyle valla bakalım nolcak hayırlısı bu arada nerelisin sen nerde oturuyosun🤗🤗🥰🥰
izobellaaa-_- Melekozkan41 Ankara kuzum. Mamak da oturuyorum buraya gelin geldim maalesef iğrenç bir yer 😂😂 sen