Kızlar geçen gün sormustum sadece 1 kisi cevap verdi oda isime yarar bir cevap degildi. Yardimci olursaniz sevinirim 😍
Bende polikistik over vardi ve adet olmadan hamile kaldim, 19 haziran da olmustm snra doktorumda 19 temmuz son adet tarihi diyelim dedi tahmni birsey ona gore 9 hafta 4 günlk ultrasonda 10 hafta 3 günlügüz hangisini baz almalıyım 10 hafta 3 güne göre son adet tarihi 14 temmuz oluyor ne yapayim 🙈😘
    F1903 son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyo. Ultrasonla adet tarihim aynı çıkmıştı ama sonra bir hafta oynamaya başladı.
      Ozge1008 bende o ay adet olmadan hamile kaldgim icin kafam karisti doktorum tahminen tarh belirleyince
        F1903 o zaman ultrasona göre hesaplıcaksın canım. Aşağı yukarı aynı oluyo zaten
          Ozge1008 tesekkür ederim cok sagolun 😘
          Saglikli olsunlarda o çok onemli degil tabiki sadece heycan merak insani telas yaptryo❤
            F1903 tabiki öyle canım. Bir hafta dolunca hemen merakla bakıyoruz bu hafta neyi gelişiyo diye. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin🤗
              F1903 son adet tarihini baz alınıyor canım ultrason da. Değişiyor bazen sonra dan adet tarihini yakaliyor 😊
                F1903 ultrasona göre canm. Ben yurtdisindaym burda son adet tarihine bakmiyolar bebegn hangi tarihte olustuguna bakiyorlar ona göre bi dogum tarihi belirliyolar. Sende ultrasona gore bak bence.
                  F1903 polikistik olduğunuz için doktor herhangi bir Tarih yapmış . Bazen ultrasonda gelişim önce gidebiliyor ama siz net bilmediğiniz için ultrason baz alabilirsiniz
                    F1903 ultrasona göre bakmalısınız adetleri düzensiz olanlar son adet tarihini bilmeyenler de var düşünün o yüzden ultrasonda düzeltiliyor
                      F1903 cnm senin tarihin belli olmadığı için ultrasonu baz alıcaktır doktorun benim adetlerim düzenliydi hep ama ilk öğrendiğimden beri 1hafta önden gidiyor bazen ultrasondada 1-2 hafta yanılma payları oluyor ama genelde bebeğin gelişimine göre hesaplıyor ultrasonda
                        Caglasmsk tamam cok tesekkur ederim hepimiz saglkla alalim insaallah 💗😘😘
                        F1903 kendimden biliyorum ilk gebeliğim planlı değildi adetlerim de düzensizdi doktor benim tahmin ettiğim tarihe göre hesapladı ilk aylarda sonra bebeğin gelişimi önde deyip düzeltme yaptı . 1 hafta öne çekti. Belki doğru adet tarihi de oydu 😊
                          F1903 " işime yaramadı " demişsiniz ben size eğer net bir tarih bilmiyorsanız ultrason da çıkan haftanızı baz alıyorlar bildiğim kadarıyla yazmıştım ki sen zaten bunu sormuştun farklı ne yazılabilirdi bilemiyorum beklentin neydi onuda bilemiyorum birtek ben cevap verdim size o da işinize yaramamış bakalım çççooook ilginç nasıl bir cevap alacaksınız ??
                            F1903 muhtemelen ultrasona göre devam edecek sonrasında çünkü bilinen bir adet tarihi yok🤔