HurremSultan aslında tüp bebek olmasına rağmen süpriz oldu🥰 5 yıl beklemişiz 2 gün daha bekleyemedik. Erken verdik testi. Tabi negatif. Üzül, ağla, hazmet yeni aya unutlan derken test günü geldi. Dr prosedür gereği test yaptı. Oda ne pozitif 😅. Hepimiz şok. Ama 8+3 te dış gebelik olduğunu anladık sol tüpümle beraber aldılar bebeğimi. Sonra başka başka negetiflerden sonra. Artık evliliğimin 10. Yılında yine tüp bebekle dr odasında aldım haberi ve her türlü duygu vardı🥰 mutluluk, yılların acısı, hüzün, yine bi sıkıntı çıkacak korkusu, inanamama, yakıştıramama hersey ama hersey vardı. Zaten dr videomuzu çekmiş görseniz tam olarak hissedersiniz. Bol ağlamalı bir gündü. Ağlayarak aldım haberini kızımın ağlayarak doğurdum ağlayarak toprağa verdim. Kaybettiğim ikinci bebeğim.
5 ay sonrasında yine tüp bebekle yine aynı odada bu kez oğlumun haberini aldım. Hala inanamıyorum ve sevinemiyorum. Çok sorunlu bir gebelik geçirmekle birlikte 33+2 yiz. Oğlumuzun tek böbreği çalışmıyor teyzelerimiz bir duanızı alırız🙏🏻 Galiba sağlıkla kucağıma aldığımda zaman o kelebekler o sevinç mutluluk beni bulacak🥰 inşallah hepimiz sağlıkla doğurur sağlıkla kucağımıza alırız ❤️ Buraya pozitif doğum hikayemizi paylaşırız❤️