Ezgidenizak Ben ağlayarak eşimin yanına gitmiştim😂 panik,korku,sevinç,kaygı tüm duyguları aynı anda yaşadım😂
HurremSultan Krnn1 biraz erken olmus ama eşini tanıyorsun erken degildir😁 çünkü erkekler evliklte bir miktar değişiyor hxkzzzbz
HurremSultan [silindi] olsun olsun gec olsun güç olmasın xxjuxhxc ama gelsin artık meraktan catladik1🥰😁
Nerminterzi HurremSultan benim15gun günüm geçmişti zaten 2.5aylik evliydim. İstiyoduk bebek ama sanmiyodum çünkü 8 kere test yaptım 5 i erken gebelik ti hemde. Neyse kan vereyim dedim onda bile silik çıktı hiç tahmin etmiyodum ben . Kan verdikten sonra ablam erken gebelik testi aldı gene bana bı yaptım çift o geceden beri elim karnımda uyudum hep. İçimde bişey olduguna inanamadim zaten hala inanamıyorum vallahi çok şükür bı doğsa sağlıkla bı gelse. Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
HurremSultan Nerminterzi ben kendimi uzaylı gibi hissediyorum içimde bisey büyüyor. Hareket ediyor fakan gxjgxjx çok tuhaf😅😅
Sarahh HurremSultan hamile kaldığımda 17 yaşındaydım, açıkçası istemiyodum nasıl bakıcam ben ona diye ağlamıştım
HurremSultan [silindi] hxjxkxxjx ağğğ çok iyi ya video falan çek sitem.et ona doğunca gosteririsinxgxghxhxjxx
HurremSultan Derya benimkide inanmadi yahu sevinemedi bile tamamen diyor kan testi yapalım dur sevinme kesinleşin diye 🤣 bizimkide şimdi eve terör estiriyor birde erkek kardeşi geliyor yolda😅 qh ahh başımı nerelere vuram niye kimse zor olduğunu söylemedi hxnzjxxj
HurremSultan Feyza-nur 10 gun geçmiş canimm napsaydi mektup mu yollasaydi annecim hazirlan geliyorum diye🤭🤭🌸
HurremSultan Sarahh bende aralıkta jxgxixdu bebegimde aralıkta doğacak inşallah digum günümde dogururum🤲🏻🤲🏻🤲🏻😁