HurremSultan kızlar bende 3 buçuk sene bekledim hamdolsun öylesine dedim test vardı evde bide şüphelerim vardı zaten ama konduramiyodum çünkü 3 buçuk sene olmadı hep hayal kırıklığı yaşadığım için sogumustum elimde sigara var testi yaptım sonucu bekliyorum hiç beklemediğim anda ilk 5 dakka içinde ikinci çizgi çok çok silik çıktı bende dedim dur erken gebelik testi de yapıyım dedim bı bakarım gene aynı ben şok oldum kar kış kıyamet eşim abisiyle disardaydi aradım hemen eve gel koş dedim oda korktu noldu noldu sen gel dedim hastaneye gidelim dedim bı geldi testleri gösterdim ama hem korku hem heyecan hem sevinç hemde inşallah hayal kırıklığı yaşamam tekrar diye dua ede eee hastaneye gittik kapalıydı hafta sonu olduğu için acilden giriş yapalım dedik oda kart para falan almamisiz yanımıza heyecandan sonra dedim zaten surda 2 gün kaldı hafta içi pazartesi günü giderim sabah erkenden dedim gittim kan testi yaptırdım sonuç salı günü çıktı bı baktim219,2 çıktı HCG doktorda hayırlı olsun hamilesin dedi ben hem ağlama hem şok hem sevinç çok karmakarışık olmuştum şuan 2 ay kaldı bebeğime kavusmama Allah’ın izniyle sağsalim hayırlı bir şekilde kavusalim inşallah 💙💙💙 çok farklı bı duyguymus bu annelik duygusu rabbim sabırla bekleyen gozyasiyla her gece sabahlayan,sessiz sedasız ağlayan ümmeti Muhammed kullarına nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲🤲🤲🤲☺️🥰❤️🌸❤️🌸