[silindi] HurremSultan 2 degilde 1.5 aylikken 2 ekimde doktora gittim 2.0 di , sonra 10 ekimde regl oldum ama antibiyotik falan kullaniyordum bu yuzden 10 kasimda gecikmesi zaten normaldi , ama calisiyordum avmde enfeksiyon kapmak benim icin cok normaldi ondanda olabilir iznimde acile giderim dedim 15 kasimda hamile oldugumu ogrendim…
Habus [silindi] kız bu bebe geç öğrendiğin 2-3 haftanın acısını çıkarıyor olmasın 😂😂 fark etmeyişinin intikamını alıyor gibi 😂
HurremSultan [silindi] olsun olsun gec olsun güç olmasın xxjuxhxc ama gelsin artık meraktan catladik1🥰😁
FSCMK HurremSultan ilk kızımda çok sevinmiştim çok mutlu olmuştum ama şimdi oğlumda test yapar yapmaz eyvah ben iki çocuğa nasıl yeticem ya kızımla ilgilenemez onu incitirsem diye korktum pek sevinemedim ama artık 2 ayımız kaldı kardeşimizle tanışmamıza umarım herşey gönlümüzce olur
Derya HurremSultan o kadar çok aynı sahneyi yaşamıştık ki çift çizgiyi görünce kesin test hatalı diye bir yanımız hiç inanmamıştı ama ister istemez hönküre hönküre çok ağlamıştım zaten eşimi saymıyorum bile benden daha hevesliydi daha çok test aldık yaptık hepsinde çift çizgileri görünce kan bile vermeden koşa koşa hastaneye gittik ve kalp atışını dinledik ilk gittiğimizde daha doğrusu ben dinledim o da bekledi çıktığım gibi hayırlı olsun 1,5 cm üzüm tanemiz var dedim ultrasonu gösterdim içi rahatladı zaman su gibi geçti de şimdi ortamızda şebeklik yapıyor🌸
HurremSultan Derya benimkide inanmadi yahu sevinemedi bile tamamen diyor kan testi yapalım dur sevinme kesinleşin diye 🤣 bizimkide şimdi eve terör estiriyor birde erkek kardeşi geliyor yolda😅 qh ahh başımı nerelere vuram niye kimse zor olduğunu söylemedi hxnzjxxj
HurremSultan Feyza-nur 10 gun geçmiş canimm napsaydi mektup mu yollasaydi annecim hazirlan geliyorum diye🤭🤭🌸
Kubgkm HurremSultan terlemeye başladım kıpkırmızı oldum şok geçirdik bi anda kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı kalakaldım öylece 😊♥️♥️
Fatma_s Aslında belirtileri hissetmiştim ama negatifi görmeye öyle alışmışım ki negatife hazırlamıştım kendimi 5-6 saniye sonra 2. Çizgi koyulaşmaya basladı ben de telefonla arkadaşımla konuşuyorum öyle bir normallik 🤣 evde ovulasyon testide vardı acaba testleri mi karıştırdım falan diyorum içimden😆 10 aylık bekleyiş sonucunda rabbim aratmadan verdi miniğimizi rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın
Burcu0707 HurremSultan annem kansere yakalandi dua edin kizlae rabbim tum hastalara sifa versin… 🤲 ben iste bu donemde hic gebelik beklemiyordum cunku canimdan can giderken ansizin endoktrin doktorunun hamilesin demesiyle ben cok sasirdim.. imkansiz hocam dedim yoo hamilesin dedi.. emin olmak icin kan twstine gormedim ama poztifmis ben direk idrar testi yapmistim hemde annemlerde aglayarak geldim banyodan.. anneme sarildim insallah kizin olur dedi bir oglum var cok sukur.. ve suan kizimi bekliyorumm.hemen esimi aradim doktoruna git dedi orda kan verdim ve emin oldum diger hastanedeki sonuca bakmadim bile cunkuu ben adetimin bukadar cok gectigunun bile farkinda degildim🥰🥰 suan son 20 gundeyim allahim olmayan isteyen herkeze nasip etsin amin
Durubebegim HurremSultan ilkinde 1 aylık evliydim ilk geceden hamile kalmışım Ramazan ayıydı oruçluyum annemler gittim başım yerden kalkmıyor kuzenim uyanık o hemen anladı hamile olduğumu eşimden test istedik iftardan sonra testimi tuttum iki çizgi hemen net belli oldu o sırada babam banyoya girdi abdest için ben elimdeki testi saklayamadım babama bilmiyorum bu kimin dedim heyecandan hebele hübele olmuştum🤣🤣🤣 ikincisi kazayla oldu oğlum çok küçüktü hastanede test tuttum sonucu almaya ben gitmedim eşim korkudan bana hamilesin diyemedi kayınım yeğen geliyor diye şakalaştı ben sinirden ağlamıştım Allah affetsin inşallah😁 kızımda yine Ramazan ayıydı yine babamlardayım adet gecikmem baya oldu test tuttum net belli oldu ve çok tuhaf bir heyecan basmıştı beni sanki ilk gebeliğimmiş gibi şaşırdım direk yengemi çağırıp göstermiştim😁🥰
HurremSultan Durubebegim oooo maşallah 3 tane bebek mii🥰🤲🏻 yanliz baban ne dedi merhaba ettim xgxkjcx ver kızım benim o test falan 😅😅😅
Bahardali HurremSultan 1. Tüp bebekti. Allahım yalvarırım nasip et diye yapmıştım sonuca ağlamıştım. 2. Doğal yolla oldu ay kesin düşecek ama hamile kaldımmmm diye sevinmiştim. 3. Yine doğal yolla kaldım. 10 haftadayım inşallah sağlıkla devam eder. Bunda da noluyo lan nasıl yani dedim hahahah
Arife2736 Birci.evlat ikinci evlat diye ayırt edemem ikisininde de çok mutlu olmuştum elim ayağım titredi konuşamadım bı sure o kadar heyecanlandım ilk oglum 3 yaşın ikinci bebeğimi bekliyorum şuan oda oğlan nasipse Kasım’da kucağımda olucak
HurremSultan Arife2736 Rabbım kötü günlerini göstermesin inşallah tabiki evlat ayrımı olamaz hic🤍 ben ilk gebelihimden önce çevre baskısından col etkilendim hep bebeğim olmayacak zannediyordum. Ama hamile pldugumu öğrenince o yuzden daha Bi yüksek yaşadım. Ama diğer bebegimde benim kanım canım ayrım yok yani🌸🌸 bende aralıkta kucağıma alicam inşallah oğlumu🤍👼🏻 sağlıkla gelsinler
Rosense Ben hiç beklemiyordum, “pozitif” görünce inanamadım. 2 tane daha test yaptım. Çok karışık duygular hissettim görünce. Hem şaşkınlık, hem sevinç, hem sorumluluk…
Vera09 HurremSultan çok korktum heyecanlandım endişelendim ağladım çünkü koronaydım ve ilaç kullanmştm🥹 sonra doktorla görüşünce rahatladık 🌸
HurremSultan Vera09 yiyecek ekmeği varsa taş taşısan da birsey olmaz Allah’ın izniyle🤍 rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
girl_boy_annesi Elisam123 sağlıkla alalım canım kucağımıza benim de adetim 20 gün geçti ramazandı adet zamanım dedim ki yeterince sıvı alamadım oruçluyum bu yüzdendir dedim aklıma hiç hamilelik gelmiyor bayramda annenlere gittik orada yapınca pozitifi görünce aklıma dank etti prezarvatif patlamıştı ama ilk çocuğuma zor hamile kalınca şok oldum😂😂
HurremSultan Adacan Rabbım kavuştursun bende her zaman evladın bereketiyle geldiğine inanırım 🤍👼🏻 Rabbım ayaklarına taş gözlerine yaş degdirmesin inşallah 🤲🏻🖤
Mylifeem Heyecandan mıdır saskınlıktan mıdır üzüntüden midir bilmem ama çok ağladım çünkü daha yeni evliyim evlendiğim gibi hamile kaldım bana kalsa biraz daha zamanı vardı