Afra_123 2001 geçen hafta (37) de cam perde ne varsa temizledim ondan önce zaten bayram temizligi yapmıştım. Haftalık temizliğin benim dip köşe zaten evi de temiz tutmaya çalışıyorum sürekli çok birikmiyor.
Deletedmom73711 Nurinan Sizin temizlik aşırı erken olmuş o zamana kadar dip köşeler yine kirlenmiyor mu😳
Nurinan Deletedmom73711 ahaha kirlenmez olur mu yine yaparım temizlik ama bu kadar detay olmaz evi kaldırdım halılar gitti koltuklar yıkanacak perdeydi dolapti derken yavaş yavaş bitiririm inşallah sona doğru tekrar girisirim ama bu kadar olmaz tabi🙈
Nurinan 2001 benim elim zaten yavastir anca temizlerim ben evi komple kaldırdım doğuma yakın tekrar temizlik yapılır illaki ama bu kadar detaylı olmaz zaten annemlerde kalmayı düşünüyorum son ayimdan itibaren çıkmadan tekrar yapılır temizlik😘
2001 Nurinan zaten son aylara dogru ağırlaşıcaz canımız istemicek bi gün iyi bi gün kötü oluyoruz en iyisi erkenden hastane çantanızıda hazırlayın yıkaması ütü derken yerleştirmesi oda bi günü alıyo çok işimiz var 🙂
Nurinan 2001 kesinlikle öyle henüz alışverişimi yapmadım çocuk odasını düzene sokmadim çok işim var Allah hepimize kolaylık versin kuzum 🤩
annenur 2001 ben 32 de başladım 34 gibi bitti erken mi acaba diyordun ama iyi ki yapmışım 35 den sonra hiç yapamazmisim şuan 37 yım sil şupur toz al yapıyoruz eşimle
zeynepaylaipek 2001 şuan çok erken canım daha nerden baksan en az iki ay var pislenir ben 37 de temizledim annem kardeşim yardım etti doğuma gitmeden bir gün önce dip köşe kendim yine yaptım da gittim
Nsnese 2001 35+3 üm dün hepsini yaptırdım. Duvarlar camlar kapılar dolap iç dışları temizlendi. Halılarım yıkamaya gitti yedeklerim serildi. Perdelerim yıkandı. Mis gibi oldu. Kafam rahatladı ya
2001 öyle mi diyosunuz 35 ten sonra ağırlaşıyomuş insan yapamazsam diye telaş yapıyomda🙂bide ilk tecrübe sıfır 🙂
Zeynepppdyg 2001 37 haftalığım tam dğn perdeleri yıkadık halıları yıkamaya verdik ctside koltuk yıkamak için gelicekler bence 37 yeterli bir iki güne herşey biter inşallah sonrası bekleme😃😃