Eldgrn 2022bebeki sağol canım inşallah ilerlemez kanama vb şey olmaz valla elimi ayağımı kestim herşeyden zaten korkudan annemlere gelmiştik burda kalıcam şimdi eşim öyle dedi hem hastane yakın doktorumda yakında diye önlem amaçlı hem yatıp dinlenirim burda daha iyi
2022bebeki Eldgrn Annelerle aynı şehirde olmak öyle büyük bir şans ki bu süreçte en büyük destek ❤️ Biz yalnızız o yüzden eşim yapti, yapıyor her şeyi. Bol bol dinlenin inşallah geçici bir süreçtir geçmiş olsun 🤗
_almirasmom Eldgrn eger ılac alıyosanız oda yapıyomuş ben progestan ıctım zaman kahverengı lekenıyorum
Eldgrn _almirasmom yok canım hiç kullanmadım grogestan ilk defa şimdi verdi doktor fitil şeklinde kullanicam zaten onuda
Eldgrn AyseKA rabbim kimseye göstermesin böyle şeyi küçük pembe akıntı bile beynimizi uçurdu valla korkudan şimdi dinleniyorum
Eldgrn 2022bebeki gerçekten öyle diyorum memlekette eşimin ailesinin orda olsak hayata bu kadar düşülmezdi üstüme bebeğe falan dün akşam Allah razı olsun annem babam eşim havalara kalktı gerçekten velinimet Allah bin kere razı olsun onlardan şimdi yatıyorum dinleniyorum ilacı da kullanıyorum aksatmadan
2022bebeki Eldgrn Kimse aile gibi olamaz Allah bin kez razi olsun başımızdan eksik etmesin❤️ Dinlenip, bol suyunuzu için, güzel beslenin rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmasın 😍
Yagmurrr98 Eldgrn Canım ikili teste girecektin girdinmi bende merak ediyorum bidaki kontrolde yaptırcam
Eldgrn Yagmurrr98 canım daha var benim girmeme 2 hafta sonra giricem hayırlısıyla devlete yer arıyorum eşim tuturdu özelde yapılsın diye ama 480 olmuş onun testi de