Yh6653 Benim Mrlbrk canım seninle aynı zamanda bebeklerimizi kaybetmiştik hatırladım seni üzerinden 7 ay geçti bende de hayla tık YÖK
Yh6653 Gitmedim canım inofolik kullandım bu ay eczacımın önerisiyle ama adete 7 gün kala test yaptırdım sonuç gene hüsran kürtajdan kalan bi sıkıntı mı anlamayadım bu ay gitmek istiyorum ama
Mrlbrk Yh6653 Bence git mutlaka canim.Mesela benim prolaktin yuksek cikti buda gebeligi engelliyomus bu ay ilac kullandim ama yine olmadi sanirim
Mrlbrk Yh6653 Süt hormonu canim.Benim mesala kurtajdan sonraki gun sutum gelmisti sanki dogum yapmis gibi 😔 Oda buyuk ihtimal sut hormonum yuksek oldugu icin oldu kac aydirda yuksekmis demekki gecen ay olçturmustum.o yuzden simdi ilac kullaniyorum
Mrlbrk FatmaBayatCotu Öylemi neguzel saglikla kucagina al insallah canim.Bakalim insallah hamileyimdir
Eflinisa Mrlbrk ben 2 kere hamile kaldım adetime 5 gün kala öğrendim ama nedense o aylar hamile olduğum içime doğuyordu 😀
Mervenurerva Eflinisa benimde aynı biliyormusun benim adetime birgün var ve test yapmadığım halde içime doğuyor var diyorum anneliğin temeli bu olsa gerek hissediyorsun farklı bi duygu canım sende böyle diyince hemen yazmak istedim 😍
Mrlbrk Eflinisa Ben ne hissettigimi bilemiyorum test tek cizgi cikinca dun bi yikildim tabi ama hala adet olmadigim icinde ufakta olsa umudum var 😅
Mervenurerva Mrlbrk umudunu kaybetme canım geç döllenmede oluyor ondan insanlar taa adetinden 2 hafta geçtkten sonra öğreniyor
Eflinisa Mrlbrk 2.de test yaptım çıkmadı kasıklarım çok ağrıyodu 1 saat sonra enfeksiyon var diyensağlık ocağına gittim kan verdin orda hamile çıktım
Mrlbrk Mervenurerva Insallah bakalim oyledir. Bide ben bu ay progestan kullandim ilac biteli 4 gun oldu bu ilac gecikme yaparmi acaba sonra boşuna ümitlenmiyim
Mervenurerva Mrlbrk bu ilaç hakkında hiç bir bilgim yok vallahi inşallah ilaç yüzünden değildir tek dileğim senin için 🐣🐣🐣