deryamehmet35 Mrlbrk canım ben bekle bekle dayanamıyorum ya test yapsam mı acaba bilemedim hiç bir adet belirtim yok
deryamehmet35 Mrlbrk yok canim ya yapmadim bekkiyorum sali 4 gün kaldi beni adetten 4-5 gun once kahverengi belirti olurdu oda yok bekliyorum nasip artik bakalim eyer hamileysek beraber ogrenwcegiz ama dayanamiyorum😂
Pamugumgeliyor Mrlbrk insallah hamilesindir canim, bende evlilik yildonumumun oldugu aybigrendim hamile oldugumu. Ama yildinumumden bir hafta oncede anneler gunuydu bana yildinumu degil anneler gunu hediyesi olmustu, insallah seninde boyle guzel hediyen olur
Hhhzzzlll3545 Mrlbrk bende oyle dusunuyordum temmuz ayinin 23 u evlilik yil donumuydu ama unutmusum bebis denedigimizi aklima gelmedi tam adet gunumde yani ayin 30 unda ogrendim hamile oldugumu ayin 1inde supriz yaptimm insallah gonlunce olur ama erken cikmayabilir benim erken yumurtam catlamisti o ay birdee 😊
Mrlbrk Hhhzzzlll3545 Evlilik yildonumumuz gecti zaten canim o gun yaptim cikmadi erken oldgunu bile bile denemek istedim 😅 Şimdi 3 günüm kaldi bekliyorum
Dil_sa Mrlbrk bende adetime 5 gün kala test yapmiştim hani şu dört beş gün önceden haber veren ucuz testler varya ondan yaptim..ama çıkmadı...adetim düzensizdir kesin hamile değilim diye düşünmüştüm aradan bi hafta geçti göğüs uclarim irileşince clear blue testini aldım.Sonra hamile olduğumu öğrendim..:))) varsa eczanede Clear Blue öneririm o kaç haftalik olduğunu bile söylüyor
Mrlbrk deryamehmet35 Ay hadi inşallah ya. Bende pazartesi saglik ocaginda kan vermeyi düsunuyorum.Belki pazar gunu dayanamazsam evde test yapicam 😅 2 gundur adet sancisi geliyo 2 3 dk sonra geciyo bakalim nolcak. Ikimizede yildönumu hediyesi olur insallah bebislerimiz 🤗
Mrlbrk Suu3535 Moral bozukluguna okadar alistimki her ay. Ilk hamileligimde 2 gun kala direk cikmisti evdeki testte bakalim bu sefer cikmazsada adeti beklicem artik napalim 😏